Image and video hosting by TinyPicChristoph Waltz (Big Eyes) va regiza si va juca rolul principal in The Worst Marriage in Georgetown, o noua crime drama produsa si finantata integral de Voltage.

Bazat pe articolul din New York Times Magazine scris de Franklin Foer, filmul spune povestea adevarata a lui Albrect Muth (Waltz), un parvenit excentric, care a sedus si luat in casatorie o vaduva bogata, mai in varsta decat el – Viola Drath.

Articolul descrie cum perechea dadea petreceri exagerate la ei acasa, la care participau cei mai influenti politicieni din jurul lumii. Albrect Muth si-a falsificat trecutul si a devenit in timp un adevarat far al orasului Washington, D.C. Cu toate acestea, viata perfecta a lui Muth se destrama cand Drath este ucisa. Integritatea, imaginea si reputatia acestuia sunt tarate in noroi in aceasta poveste fascinanta despre cercurile politice de elita din Washington.

David Auburn (The Lake House) a scris scenariul filmului The Worst Marriage in Georgetown, productia acestuia incepand pe 12 octombrie 2015.