Dakota Johnson (50 Shades of Grey) va juca alaturi de Andrew Garfield (Spiderman) in Under The Silver Lake, un nou crime thriller noir scris si regizat de David Robert Mitchell (It Follows).

 photo 800_zpsffncaqty.jpg

Nu se cunosc inca detalii despre actiunea filmului, produs de acelasi De Luca, alaturi de Chris Bender, Jake Weiner si Adele Romanski, dar filmarile vor incepe in aceasta vara, la Los Angeles. A24 se va ocupa de lansarea in S.U.A. a thriller-ului, in timp ce Insiders il va distribui international.

In prezent, Dakota Johnson filmeaza pentru Fifty Shades Darker si Fifty Shades Freed, ultimele parti ale popularei trilogii Fifty Shades of Grey. Actrita de 26 de ani poate fi vazuta in A Bigger Splash in care joaca alaturi de Tilda Swinton, Ralph Fiennes si Matthias Schoenaerts, dar si in How To Be Single sau Black Mass.

Andrew Garfield va putea fi vazut in doua filme extrem de interesante: Hacksaw Ridge, regizat de Mel Gibson, in care joaca rolul contestatorului adventist Desmond T. Doss si in Silence – epopeea istorica mult asteptata a lui Martin Scorsese, despre doi preoti iezuiti (Andrew Garfield si Adam Driver) care ajung in Japonia din indepartata Portugalie, pentru a lua urma mentorului lor, parintele Ferreira (Liam Neeson).