Image and video hosting by TinyPicWarner Bros a lansat trailer-ul filmului Vacation, sequel-ul celebrei comedii din 1983; Ed Helms, Christina Applegate, Leslie Mann, Chris Hemsworth, Chevy Chase si Beverly D’Angelo fac parte din distributie.

In noul film, Ed Helms (The Hangover) joaca rolul lui Rusty Griswold, fiul adult al lui Clark Griswold (Chevy Chase), care isi duce familia intr-un road trip la Wally World. Va suna cunoscut? 😀 Leslie Mann (The Other Woman) joaca rolul surorii lui Rusty, Audrey Griswold; aceasta este casatorita cu un prezentator de stiri debutant, Stone Crandall (Chris Hemsworth).

Vacation va avea premiera in Romania pe 14 august 2015!

Sony Pictures Classic a lansat primul trailer al noului film scris si regizat de Woody Allen, Irrational Man. Comedia ii are ca protagonisti pe Joaquin Phoenix – in rolul unui profesor de filosofie alcoolic si deprimat, care leaga o prietenie speciala cu una dintre studentii lui (Emma Stone).

Irrational Man va avea premiera in Romania pe 28 august 2015!

Absolutely Anything este o noua comedie S.F. regizata de Terry Jones (Life of Brian, Monty Python and the Holy Grail), cu Simon Pegg, Kate Beckinsale, Robin Williams, Rob Riggle, Eddie Izzard, John Cleese, Terry Gilliam si Michael Palin in distributie.

Unui profesor de scoala generala deloc de succes ii sunt oferite puteri nemasaurate din partea unui grup de extraterestrii, care, in urma actiunilor acestuia, vor decide daca Pamantul va continua sa existe sau nu.

Absolutely Anything va avea premiera in Marea Britanie pe 14 august 2015!

Warner Bros a lansat trailer-ul dramediei The Intern, scrisa si regizata de Nancy Meyers (Something’s Gotta Give, It’s Complicated) cu Robert De Niro, Anne Hathaway, Rene Russo, Anders Holm si Nat Wolff in distributie.

Filmul spune povestea lui Ben Whittaker (Robert De Niro), un vaduv de 70 de ani care nu se poate obisnui cu viata de pensionar. De accea, el se inscrie intr-un program special de internship pentru seniori la un site de fashion, creat si condus de Jules Ostin (Anne Hathaway).

The Intern va avea premiera in Romania pe 25 septembrie 2015!

Legend este un nou crime thriller regizat de Brian Helgeland (A Knight’s Tale), cu Tom Hardy, Emily Browning, David Thewlis, Christopher Eccleston, Chazz Palminteri si Taron Egerton in distributie.

Filmul spune povestea celor mai cunoscuti gangsteri din Londra anilor ’60, gemenii identici Reggie si Ron Kray (Tom Hardy, in dublu rol), prezentand ascensiunea lor in lumea crimei organizate din East End si evenimentele care au dus la condamnarea la inchisoare pe viata din 1969.

Legend va avea premiera in Marea Britanie pe 11 septembrie 2015!

Noua dramedie, regizata de Kris Swanberg, Unexpected, spune povestea unei prietenii unice si neasteptate dintre doua viitoare mame: Samantha Abbott (Cobie Smulders), o profesoara sufletista si dedicata de liceu din Chicago si una dintre cele mai bune eleve ale sale, Jasmine (Gail Bean).

Unexpected va avea premiera pe 24 iulie 2015.

Before I Wake este un nou thriller S.F. regizat de Mike Flanagan (Oculus), cu Kate Bosworth, Thomas Jane, Annabeth Gish, Dash Mihok si Jacob Tremblay in distributie.

Jessie (Kate Bosworth) si Mark (Thomas Jane) decid sa adopte un baietel de 8 ani pe nume Cody (Jacob Tremblay). Acesta este terifiat de ideea de a dormi, deoarece toate visele lui intunecate devin realitate. Pentru a-si salva noua familie, Jessie si Mark pornesc o vanatoare periculoasa pentru a descoperi adevarul din spatele cosmarurilor lui Cody.

Before I Wake va avea premiera pe 25 septembrie 2015.