Creatorul si realizatorul Darren Star revine la carma celui de-al doilea sezon al serialului nominalizat la Emmy, Emily in Paris, cel mai vizionat serial de comedie Netflix din 2020.

Producatoarea si protagonista Lily Collins revine in rolul lui Emily Cooper, alaturi de Philippine Leroy Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery si William Abadie, care fac parte din distributia permanenta, dar si alaturi de Kate Walsh, invitata speciala cu rol recurent, si de nou-venitii Lucien Laviscount, Jeremy O. Harris si Arnaud Binard. Serialul este produs de MTV Entertainment Studios, Darren Star Productions si Jax Media.

Desi acum se descurca mai usor in Paris, stilul de viata frantuzesc ii da in continuare de furca lui Emily. Dupa ce intra intr-un triunghi amoros cu vecinul ei si cu prima ei prietena frantuzoaica, Emily e hotarata sa se concentreze asupra muncii, care devine din ce in ce mai complicata in fiecare zi. La cursul de limba franceza, cunoaste un expat care o enerveaza la culme, dar o si intriga.

Sezonul 2 va fi disponibil pe Netflix din 22 decembrie 2021.