Courteney Cox (Cougar Town) si Roselyn Sanchez (Devious Maids) s-au alaturat distributiei filmului Mothers Day – o noua drama indie regizata de Paul Duddridge, in care mai joaca si Susan Sarandon, Eva Amurri Martino, Sharon Stone, Christina Ricci & Paul Wesley.

Image and video hosting by TinyPic

Mothers Day prezinta mai multe povesti interconectate despre ceea ce inseamna a fi mama, in centrul carora se afla Rigby Gray, un fotograf aflat pe culmile succesului, care afla socata ca este insarcinata. Incercand sa inteleaga cum se va schimba viata ei pentru totdeauna, ea descopera cu alti ochi relatia pe care o are cu mama ei, printr-un amplu proiect fotografic care documenteaza maternitatea in toate formele sale.

Paige Cameron a scris scenariul filmului, bazat pe o idee a lui Duddridge; acesta din urma isi face debutul cu filmul Mothers Day, pe care il va regiza alaturi de Nigel Levy. Danielle James si Amy Williams sunt producatoarele filmului, descris ca o celebrare a iubirii nemasurate dintre mame si copiii lor si numeroasele moduri in care suntem conectati in lumea moderna contemporana. Filmarile au inceput deja, la Los Angeles, urmand sa se termine in toamna; Mothers Day va avea premiera in 2016.