Ryan Reynolds si Jason Bateman vor juca impreuna in Change Up, o comedie marca Universal. Ea va fi regizata de David Dobkin (Wedding Crashers) si scrisa de Jon Lucas si Scott Moore, scenaristii comediei de succes The Hangover.

free image host

Change Up este inca un film in care doua personaje fac “schimb de corpuri”. Comedia va aborda varianta masculina a povestii, avandu-i in centru pe doi barbati – prieteni cei mai buni; familistul convins (Bateman) va intra in corpul prietenului sau, un copil mai mare (Reynolds) 🙂

Ryan Gosling va juca alaturi de Steve Carell intr-o noua comedie semnata Warner Bros.

free image host

Filmul nu are inca nume [Untitled Dan Fogelman/Steve Carell] si spune povestea unui tata care are probleme in casnicie. Gosling va fi prietenul cel mai bun al personajului interpretat de Steve Carell. John Requa si Glenn Ficarra (I Love You Phillip Morris) vor regiza comedia, bazata pe scenariul lui Dan Fogelman. Productia nu a inceput inca.

Jessica Lucas va juca in Big Momma’s House 3, alaturi de Martin Lawrence.

free image host

Potrivit Variety, cea de-a treia parte a seriei semnata 20th Century Fox va fi regizata de John Whitesell. Brandon T. Jackson va juca rolul nepotului lui Martin Lawrence. Cei doi se vor deghiza in femei pentru a patrunde intr-o scoala de arte. Jessica Lucas il va intalni pe nepotul lui Lawrence, inainte ca barbat si dupa ca femeie. Randi Mayem Singer s-a ocupat de scenariu, iar productia comediei va incepe in aprilie.

Tracy Morgan va juca in ID Theft.

free image host

Deadline New York ne informeaza ca Warner Bros. vrea ca [amuzantul actor] Tracy Morgan sa joace rolul principal in ID Theft. Colin Jost si Rob Klein lucreaza la scenariul comediei, care spune povestea unui tata ale caror probleme financiare se rezolva atunci cand gaseste cardul de credit al unui tata din suburbie.