Image and video hosting by TinyPicJohn Goodman va juca alaturi de Mark Wahlberg si J.K. Simmons in Patriots Day, un nou film Lionsgate si CBS Films regizat de Peter Berg (Hancock, Lone Survivor).

Paul Tamasy si Eric Johnson au scris scenariul, bazat pe cartea “Boston Strong: A City’s Triumph Over Tragedy” scrisa de Casey Sherman si Dave Wedge; noua productie prezinta asadar atentatele din cadrul Maratonului de la Boston din 2013.

John Goodman va juca fostului Sef al Politiei din Boston, Ed Davis, care a lucrat alaturi de FBI, Departamentul de Politie din Watertown, Politia Statala din Massachusetts si primii ajunji la fata locului pentru a-i prinde pe suspecti.

Patriots Day este produs de Scott Stuber, Wahlberg, Hutch Parker, Dylan Clark, Stephen Levinson, Dorothy Aufiero si Michael Radutzky. Filmul va fi co-finantat de CBS Films si Lionsgate; CBS Films se va ocupa de productie si marketing, iar Lionsgate va distribui filmul.

Filmarile vor incepe la finalul lunii martie, la Boston, Patriots Day avand premiera in acest oras, New York si Los Angeles pe 21 decembrie 2016.