Fox 2000 a angajat-o pe Susannah Grant, scenarista filmului Erin Brockovich, pentru a se ocupa de adaptarea biografiei lui Helen Gurley Brown.

 photo cosmo_2310062b_zpszkfxsszy.jpg

 photo sg_zpsxlyucpim.jpgProiectul, care a fost achizitionat de studio la finalul anului 2014, va prezenta cariera lui Helen Gurley Brown de la Cosmopolitan, aceasta fiind printre primele femei editor ale unei reviste nationale. Nascuta pe 18 februarie 1922 in Green Forest, Arkansas, ea a scris bestseller-ul Sex and the Single Girl in 1962, care a devenit filmul cu acelasi nume din ’64, cu Natalie Wood in rolul principal.

Helen Gurley Brown a devenit editorul Cosmopolitan in 1965, revista pe care a revolutionat-o si care a devenit vocea principala a revolutiei sexuale si a aparitiei miscarii de emancipare a femeilor. Ea a fost la conducerea revistei timp de 32 de ani, transformand-o in una dintre cele mai cunoscute publicatii ale epocii. Sotul ei a fost David Brown, producatorul filmului Jaws, care a scris numeroase titluri colorate pentru revista si care a murit in 2012, la varsta de 90 de ani.

Susannah Grant a fost nominalizata la Oscar pentru scenariul filmului Erin Brockovich; din portofoliul mai fac parte Ever After, 28 Days, Pocahontas, In Her Shoes, The 5th Wave si Catch and Release, pe care l-a si regizat.