In 1971, Hollywood Foreign Press Association a inceput traditia ca Globurile de Aur sa fie inmanate de fiul/fiica unei mari personalitati din showbiz. De atunci, cativa dintre acestia au devenit la randul lor actori celebrii: Anne Archer (’71), Laura Dern (’82), Melanie Griffith (’75) si fiica ei, Dakota Johnson (’06), Freddie Prinze Jr. (’96), Rumer Willis (’09).

 photo StalloneDaughters_1280Copy_zpscxqchbsx.jpg

In 2017, Misses Golden Globes vor fi cele trei fiice superbe ale lui Sylvester Stallone! Chiar daca faimosul actor a castigat Globul de Aur anul acesta pentru rolul secundar din Creed, cele care au furat privire tuturor la ceremonie au fost cele 4 femei din viata lui: sotia, Jennifer Flavin si fiicele lui, Sophia (20 de ani), Sistine (18 ani) & Scarlet (14 ani).

 photo sylvester-stallone-1024_zpszgtithiz.jpg

Pe 17 May 1997, Sylvester Stallone si Jennifer Flavin s-au casatorit, dupa o relatie destul de zbuciumata. Aflat la a treia casatorie, Stallone se pare ca si-a gasit sufletul pereche in Jennifer, cei doi avand in prezent una dintre cele mai longevive casnicii de la Hollywood. Lucru extrem de rar in zilele noastre 🙂

Image and video hosting by TinyPic

Cat despre cele trei tinere, Sophia este studenta la Universitatea din Sudul Californiei, Sistine o ia pe urmele mamei sale si a semnat deja cu IMG models, fiind fotografiata de legendarii Inez van Lamsweerde si Vinoodh Matadin, iar Scarlet este o adolescenta pasionata de sport.