Chris Pine si Michelle Williams vor juca rolurile principale in All the Old Knives, un nou thriller cu spioni regizat de James Marsh (The Theory of Everything). Filmul este adaptat de Olen Steinhauer (The Tourist), dupa romanul lui cu acelasi nume, iar The Mark Gordon Company si eOne il vor finanta.

Image and video hosting by TinyPic

Actiunea filmului are loc in Carmel-by-the-Sea, un orasel idilic din California. Doi fosti iubiti, Henry si Celia – unul spion CIA si celalalt fost spion CIA, se intalnesc la cina pentru a depana amintiri. Din pacate, nu este vorba despre amintiri placute, in special deturnarea tragica a zborului Royal Jordanian 127, care a rezultat cu moartea tuturor de la bord. Acest esec inca bantuie sediul CIA din Viena, iar Henry nu a venit la cina doar ca sa o revada pe Celia, ci pentru a afla raspunsuri legate de o posibila conspiratie ; de asemenea, devine clar faptul ca unul dintre fostii iubiti nu va supravietui intalnirii.

Michelle Williams tocmai a primit rolul mult ravnit al lui Gail Harris din All the Money in the World, noul film al celebrului regizor Ridley Scott si va putea fi vazuta in Wonderstruck – drama regizata de Todd Haynes, care va avea premiera la Cannes si musical-ul The Greatest Showman on Earth, avand premiera in decembrie.

Chris Pine va aparea in Wonder Woman, in rolul lui Steve Trevor si in A Wrinkle in Time, un nou film fantastic Disney, care va avea premiera in primavara anului viitor.