Image and video hosting by TinyPicSean Penn se alatura grupului din ce in ce mai mare de actori extrem de cunoscuti pentru filmele lor, care accepta roluri in seriale si miniserii care le fac cu ochiul.

Asadar, faimosul actor din I am Sam si Mystic River va juca rolul principal in The First, un nou serial Hulu creat de Beau Willimon (House of Cards). Plasat in viitorul apropiat, show-ul TV va explora prima misiune umana pe Marte, descriind provocarile care vor aparea odata cu prima colonizare interplanetara. Proiectul, care a primit unda verde la inceputul acestui an, spune nu numai povestea astronautilor, dar si a familiilor lor si a echipei care a ramas pe Pamant.

“I have such deep admiration for Sean’s immense talent and extraordinary body of work. I feel very lucky to be collaborating with an artist of his caliber,” a declarat Beau Willimon.

Sean Penn a aparut de-a lungul timpului ca guest star in mai multe seriale (Friends, Two and a Half Men, Ellen) si tocmai a terminat filmarile la miniseria HBO American Lion, in care joaca rolul Presedintelui Andrew Jackson.

The First va debuta pe Hulu in 2018.