In aceasta perioada, am nevoie de cat mai multe lucruri care sa ma binedispuna, iar unele melodii au darul de a iti reda pofta de viata, de a face sa dansezi pana uiti de problemele care iti intuneca gandurile si planurile de viitor 🙂

Camila Cabello – Havana este pe repeat de cand am descoperit-o. Cantareata cubaneza, care face 21 de ani pe 3 martie, imi aduce aminte de minunatul serial One Day at a Time 

Coldplay – Adventure Of A Lifetime; ultimele melodii ale formatiei Coldplay mi-au placut neasteptat de mult, asa ca intentionez sa ii vad in concert undeva in Europa asap.

Ariana Grande – Side To Side ft. Nicki Minaj; imi place tare mult partea de rap a lui Nicki Minaj :))

DJ Khaled – Wild Thoughts ft. Rihanna, Bryson Tiller; versurile sunt mega stupide si destul de jignitoare pentru femei (ca multe alte melodii de acest gen), dar este foarte catchy si chiar poti dansa pe ea. Nu?!

Ultimele melodii scoase de Inna sunt guilty pleasures pentru mine; Ruleta imi place pentru ca te scoate pur si simplu la dans, este vesela si te face sa uiti, chiar si pentru cateva minute, de orice altceva 🙂 In plus, iti transmite acea stare lipsita de griji pe care o ai in vacanta. La fel si Heaven:

Boyzone – Picture Of You, aceasta melodie are 21 de ani! Si o ascult cu aceeasi placere, de fiecare data. Videoclipul este, de asemenea, foarte distractiv si amuzant.

Imagine Dragons – Believer, geniala melodie!