Image and video hosting by TinyPicRed Sparrow este un nou thriller cu spioni regizat de Francis Lawrence (seria The Hunger Games) cu Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts, Charlotte Rampling, Mary-Louise Parker, Ciarán Hinds si Jeremy Irons in distributie.

Dominika Egorova (Jennifer Lawrence) este o fosta balerina din Rusia, a carei cariera se sfarseste in urma unei rani serioase. Avand o mama bolnava si niciun sprijin financiar, Dominika devine cel mai recent recrut al Scolii Sparrow, un serviciul de securitate rus care ii antreneaza pe tineri sa isi foloseasca trupurile si mintile ca arme.

Gasindu-si puterea intr-un sistem nedrept, ea devine una dintre cele mai puternice si valoroase „bunuri” ale programului. Prima ei tinta este Nathaniel Nash (Joel Edgerton), un agent CIA care se ocupa de cazurile cele mai importante ale spionajului rusesc. Intre cei doi se naste, in mod inevitabil, o pasiune interzisa care le ameninta carierele, aliantele si chiar securitatea tarilor pe care le protejeaza.

Trailer-ul filmului:

Red Sparrow va avea premiera in Romania pe 2 martie 2018.