Jennifer Garner se intoarce la rolurile de badass cu Peppermint, un nou thriller plin de actiune regizat de Pierre Morel (Taken). Filmul spune povestea unei tinere mame care isi pierde sotul si fetita in urma unui schimb de focuri; ca sa se razbune, ea se pregateste intens, fizic si psihic, timp de mai multi ani pentru a-i pedepsi atat pe cei care i-au ucis familia, cat si pe cei care i-au lasat sa scape de justitie.

John Gallagher Jr., Method Man, John Ortiz, Juan Pablo Raba, Annie Ilonzeh fac parte din distributia filmului, care va avea premiera in Romania pe 7 septembrie 2018.

Wildlife reprezinta debutul regizoral al actorului Paul Dano, o drama emotionanta care ii are ca protagonisti pe Jake Gyllenhaal si Carey Mulligan.

Filmul a avut premiera in cadrul Festivalului de Film Sundance, in ianuarie.

Shock and Awe este o drama istorica care prezinta un grup de jurnalisti insarcinati sa acopere subiectul invaziei americane in Irak din 2003, ordonata de George Bush sub pretextul ca „Saddam Hussein detine arme de distrugere in masa”.

James Marsden, Jessica Biel, Woody Harrelson, Milla Jovovich, Tommy Lee Jones, Rob Reiner fac parte din distributia filmului, care va avea premiera pe 13 iulie 2018.

Bazat pe romanul lui Ian McEwan si regizat de Richard Eyre (Notes on a Scandal, Iris), The Children Act spune povestea judecatoarei Fiona May (Emma Thompson), casatorita cu meseria ei. Aceasta are de solutionat un caz extrem de sensibil, al unui tanar care sufera de leucemie si ai caror parinti refuza transplantul de sange care i-ar putea salva viata fiului lor, din motive religioase.

The Children Act va avea premiera pe 24 august 2018.

The Sisters Brothers este un western plin de actiune, cu Jake Gyllenhaal, Joaquin Phoenix, Rutger Hauer, John C. Reilly si Carol Kane in distributie. Inspirat din romanul scris de Patrick DeWitt, filmul spune povestea cautatorului de aur Hermann Kermit Warm (Jake Gyllenhaal), care este urmarit prin Desertul Oregon, in drumul sau spre San Francisco, de doi asasini notorii: Eli (John C. Reilly) si Charlie Sisters (Joaquin Phoenix).

Johnny Depp si Forest Whitaker sunt protagonistii dramei City of Lies, regizata de Brad Furman (The Lincoln Lawyer); in 1997, jurnalistul Jack Jackson (Whitaker) si detectivul Russell Poole (Depp) investigheaza mortile celebrilor Tupac Shakur si Notorious BIG, dar si coruptia ingrijoratoare din cadrul Politiei din Los Angeles.

City of Lies va avea premiera pe 7 septembrie 2018.

Mile 22  este un thriller modern regizat de Peter Berg (Deepwater Horizon). Mark Wahlberg este James Silva, un agent operativ CIA care, impreuna cu o echipa tactica de elita, trebuie sa transporte o persoana care detine informatii de viata si de moarte la Mila 22, pentru a putea fi extrasa inainte de a fi prinsa de inamici.

Mile 22 va avea premiera in Romania pe 21 septembrie 2018.

A Simple Favor este un alt thriller dramatic elegant, regizat de Paul Feig (Bridesmaids, Spy); Stephanie (Anna Kendrick) este o mamica vlogger care incearca sa descopere adevarul din spatele disparitiei subite a prietenei ei cele mai bune, misterioasa si sofisticata Emily (Blake Lively).

Filmul va avea premiera in Romania pe 14 septembrie 2018.

Damsel este o comedie western scrisa si regizata de David Zellner si Nathan Zellner, cu Robert Pattinson si Mia Wasikowska in rolurile principale. Filmul va avea premiera pe 22 iunie 2018.

Bazat pe biografia lui Nicholas Dawidoff din 1994, The Catcher Was a Spy este un thriller cu spioni regizat de Ben Lewin (The Sessions). Filmul prezinta povestea adevarata incredibila a lui Moe Berg, jucatorul profesional de baseball care a devenit spion in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Un evreu absolvent al Universitatii Princeton, poliglot, membru al echipei Red Sox din Boston, enigmaticul Berg (Paul Rudd) a fost recrutat in 1944 de agentia de informatii pe timp de razboi; misiunea lui: sa ajunga in spatele liniilor inamice din Europa pentru a-l asasina pe nazsistul insarcinat cu prima bomba atomica germana.

Mark Strong, Jeff Daniels, Paul Giamatti, Sienna Miller si Guy Pearce fac parte din distributia filmului, care va avea premiera pe 22 iunie 2018.