Nu imi vine sa cred ca scriu deja asta, dar au trecut primele doua luni din an, asa ca haideti sa vedem ce ne aduce nou Netflix in luna martie 2021 🙂

Privim in zare si vedem la orizont o luna plina cu titluri originale si licentiate noi, ce te asteapta cu povesti pline de actiune, umor si adrenalina. Pregateste-te de Sky Rojo, cea mai noua productie originala Netflix, venita de la creatorii La Casa de Papel, ce pune accent pe dinamism si pericol; Moxie, o poveste despre liceu, tupeu si revolutii, in regia lui Amy Poehler; Waffles + Mochi, o invitatie pentru a incuraja copiii sa se conecteze la culturi din intreaga lume, prezentata de Michelle Obama.

Pe langa acestea, ne mai intalnim si cu: Yes Day, Brave New World, The Irregulars, The One, Sentinelle, Bombay Rose, Coven of Sisters, Caught by a Wave, Biggie: I Got a Story to Tell, Last Chance U: Basketball, Seaspiracy, City of Ghosts, Sleepy Hallow, The Shawshank Redemtion, 5 minute si inca multe altele. Mai ramane doar sa apesi pe butonul play!

1 MARTIE 2021
Brave New World – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Cand un strain razvratit soseste dintr-un alt tinut, locuitorii din Noua Londra incep sa puna la indoiala legile din societatea lor aparent utopica.

1 MARTIE 2021
Biggie: I Got a Story to Tell – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX
Titlu localizat: Biggie: I Got a Story to Tell
Acest documentar cuprinde imagini si interviuri detaliate, fiind un omagiu adus vietii lui The Notorious B.I.G. si transformarii sale din escroc in rege al rapului.

2 MARTIE 2021
Word Party: Season 5 – NETFLIX PENTRU COPII SI FAMILIE
Titlu localizat: Bucuria cuvintelor: Sezonul 5
Hai la distractie cu animalutele Franny, Bailey, Kip, Lulu si Tilly, care invata prin cantec si dans cuvinte noi si lectii de viata in limbile engleza si mandarina!

3 MARTIE 2021
Moxie – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Tupeu
Inspirata de trecutul rebel al mamei sale si de o noua prietena mai indrazneata, o fata timida de 16 ani publica o revista anonima, care demasca sexismul din scoala ei.

3 MARTIE 2021
Murder Among the Mormons – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX
Titlu localizat: Crima printre mormoni
Un extraordinar caz real de crima, in care escrocheria unui geniu meticulos ia o intorsatura fatala si zdruncina din temelii o religie raspandita la nivel global.

4 MARTIE 2021
Pacific Rim: The Black – ANIME NETFLIX
Titlu localizat: Pacific Rim: Taramul nimanui
In timp ce monstrii Kaiju devasteaza Australia, doi frati isi cauta parintii pilotand un Jaeger si dau peste noi creaturi, personaje dubioase si aliati de conjunctura.

5 MARTIE 2021
City of Ghosts – NETFLIX PENTRU COPII SI FAMILIE
Titlu localizat: Oraselul fantomelor
Fa cunostinta cu Clubul Fantomelor! Aventurile lor ii poarta prin Los Angeles, unde intervieveaza fantome, rezolva probleme si invata despre istoria orasului.

5 MARTIE 2021
Nevenka: Breaking the Silence – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX
Titlu localizat: Nevenka: O femeie rupe tacerea
Acest serial documentar detaliaza celebrul proces din 2001 din Spania, in care consiliera Nevenka Fernández l-a acuzat pe primarul Ismael Álvarez de hartuire sexuala.

5 MARTIE 2021
Sentinelle – FILM NETFLIX
Titlu localizat: In umbra santinelei
Transferata in orasul natal dupa o misiune traumatizanta, o combatanta franceza isi foloseste abilitatile letale ca sa-l vaneze pe cel care i-a ranit sora.

8 MARTIE 2021
Bombay Begums – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Reginele din Bombay
Din sali de sedinta pana la periferia societatii, cinci femei ambitioase din medii diferite isi implinesc visuri si dorinte, infruntand dezamagiri in Mumbaiul de azi.

8 MARTIE 2021
Bombay Rose – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Trandafirul din Bombay
In agitatia unui oras fascinant si polivalent, iubirea infiripata intre doi visatori este pusa la incercare de simtul datoriei si de convingerile religioase diferite.

9 MARTIE 2021
The Houseboat – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Casa plutitoare
Muzicieni si prieteni, Fynn Kliemann si Olli Schulz au tras din greu doi ani incercand sa restaureze si sa-i readuca stralucirea casei cantaretului Gunter Gabriel.

10 MARTIE 2021
Dealer (Caïd) – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Traficantul
Doi cineasti se infiltreaza intr-o zona controlata de bande de strada pentru a realiza un clip pentru un rapper. Un serial dur si plin de tensiune, cu filmari recuperate.

10 MARTIE 2021
Last Chance U: Basketball – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX
Titlu localizat: Last Chance U: Baschet
„Last Chance U” intra pe teren in East Los Angeles, unde un antrenor cu convingeri puternice ii ajuta pe tinerii sportivi sa-si atinga potentialul.

10 MARTIE 2021
Marriage or Mortgage – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Casatorie sau scapi de chirie
O organizatoare de nunti si o agenta imobiliara se straduiesc sa castige inimile si bugetele viitoarelor cupluri, care pot alege fie nunta perfecta, fie casa de vis.

11 MARTIE 2021
Coven of Sisters – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Sabatul surorilor
Țara Bascilor, 1609. Pentru a-si amana executia, cateva femei acuzate de vrajitorie isi ademenesc inchizitorul la sabatul vrajitoarelor.

12 MARTIE 2021
Love Alarm: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Alarma de dragoste: Sezonul 2
Dorind sa aiba o dovada infailibila a sentimentelor ei, Jojo decide sa dezinstaleze scutul si sa permita aplicatiei sa sune in apropierea sufletului ei pereche.

12 MARTIE 2021
Paradise PD: Part 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Paradise Police: Partea 3
Politistii de etica indoielnica din Paradise se implica in santaj canin, furt de sperma, intimidari la magazinul de gogosi si multe alte infractiuni de neconceput.

12 MARTIE 2021
Paper Lives – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Cartierul supravietuirii
Mehmet, care lucreaza la un depozit de deseuri din Istanbul, ia sub aripa sa un baietel si, curand, este nevoit sa-si infrunte traumele din propria-i copilarie.

12 MARTIE 2021
The One – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Suflete pereche
Iubirea si minciunile se impletesc atunci cand o cercetatoare de ADN descopera o cale de a gasi partenerul perfect si creeaza un nou serviciu matrimonial bazat pe asta.

12 MARTIE 2021
YES DAY – FILM NETFLIX
Titlu localizat: ZIUA LUI „DA”
Parintii decid sa renunte la „nu”, acceptand cele mai trasnite cereri ale copiilor, cu cateva conditii de baza, intr-o zi care promite distractie si aventuri nebunesti.

15 MARTIE 2021
The Lost Pirate Kingdom – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Regatul pierdut al piratilor
Un serial documentar in care pirati adevarati prada cu violenta bogatiile lumii si formeaza o republica egalitarista surprinzatoare.

15 MARTIE 2021
Zero Chill – NETFLIX PENTRU COPII SI FAMILIE
Titlu localizat: Visuri pe patine
Kayla, o patinatoare talentata, se vede obligata sa lase totul in urma atunci cand familia decide sa-l urmeze pe fratele ei geaman, Mac, la o academie renumita de hochei.

16 MARTIE 2021
RebellComedy: Straight Outta the Zoo – COMEDIE ORIGINALA NETFLIX
Titlu localizat: RebellComedy: Direct de la zoo
Comedienii de la RebellComedy urca pe scena si discuta despre identitati false, despre cum e sa fii copilul „haios” al familiei si despre stele de mare cu anatomii interesante.

16 MARTIE 2021
Waffles + Mochi – NETFLIX PENTRU COPII SI FAMILIE
Titlu localizat: Gofre si Mochi
Curiosii Mochi si Gofre calatoresc prin lume si exploreaza minunile universului culinar si cultural in timp ce invata despre ingrediente din toate colturile lumii.

17 MARTIE 2021
Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX
Titlu localizat: Operatiunea Varsity Blues: Scandalul fraudarii admiterii la universitati americane
Un documentar care investigheaza geniul criminal din spatele unei escrocherii prin care copiii unor familii celebre si bogate sunt acceptati la universitati de prestigiu.

17 MARTIE 2021
Simply Black – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Mandela de pe Sena
Un documentar-parodie cu Fary, in care Jean-Pascal Zadi analizeaza discriminarea rasiala si propria-i identitate de francez de culoare dintr-o perspectiva satirica.

17 MARTIE 2021
Under Suspicion: Uncovering the Wesphael Case – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Suspectat: Dedesubturile cazului Wesphael
Un serial politist bazat pe fapte reale, care prezinta cazul mediatizat al politicianului belgian Bernard Wesphael, acuzat ca si-a ucis sotia in 2013.

18 MARTIE 2021
B: The Beginning Succession – ANIME NETFLIX
Titlu localizat: B: The Beginning: Succesiune
Atunci cand Keith este rapit si un prieten din trecutul lui Koku reapare, Ucigasul B se intoarce si toata lumea e implicata intr-o conspiratie centrata pe coroana.

18 MARTIE 2021
Cabras da Peste – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Cabras da Peste
Doi politisti foarte diferiti din doua state braziliene se vad obligati sa lucreze impreuna pentru a neutraliza pericolul creat de o banda care opereaza in ambele state.

18 MARTIE 2021
Nate Bargatze: The Greatest Average American – COMEDIE ORIGINALA NETFLIX
Titlu localizat: Nate Bargatze: Cel mai maret american obisnuit
Un spectacol special de stand-up, in care Nate Bargatze ne povesteste cum si-a intalnit sotia la Applebee’s si ne descrie partile amuzante ale vietii de tata si de sot.

19 MARTIE 2021
Alien TV: Season 2 – NETFLIX PENTRU COPII SI FAMILIE
Titlu localizat: Alien TV: O emisiune extraterestra: Sezonul 2
Reporterii extraterestri Ixbee, Pixbee si Squee revin pe Pamant, unde descopera si mai multe obiceiuri si inventii ciudate, printre care trenurile si moda.

19 MARTIE 2021
Country Comfort – NETFLIX PENTRU COPII SI FAMILIE
Titlu localizat: Country Comfort
Odata cu slujba de dadaca in cadrul unei familii cu talente muzicale, o tanara interpreta aspiranta de muzica country gaseste trupa care ii lipsea.

19 MARTIE 2021
Formula 1: Drive to Survive: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Formula 1: Viata in viteza a 8-a: Sezonul 3
Pe parcursul sezonului mai scurt din 2020, Lewis Hamilton, Max Verstappen si alti piloti de top cauta sa ajunga la finalul cursei in timp ce COVID-19 da lumea peste cap.

19 MARTIE 2021
One Small Problem – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Fara copii
Iubirea vietii lui uraste copiii. Oare ce-ar putea sa se intample atunci cand fiica sa de 9 ani ii propune sa se dea drept sora lui?

19 MARTIE 2021
Sky Rojo – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Orizontul rosu
Fugind sa scape de un proxenet si oamenii lui, trei femei pornesc intr-o calatorie nebuneasca in cautarea libertatii. De la creatorii serialului „Fabrica de bani”.

23 MARTIE 2021
Loyiso Gola: Unlearning – COMEDIE ORIGINALA NETFLIX
Titlu localizat: Loyiso Gola: Dezvatare
Comedianul sud-african Loyiso Gola ne trateaza cu idei practice despre filosofie si umor nefiltrat pe teme precum rasa, identitatea si politica mondiala.

24 MARTIE 2021
Seaspiracy – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX
Titlu localizat: Seaspiracy: Secretul pescuitului sustenabil
Pasionat de viata subacvatica, un cineast documenteaza modurile in care oamenii ranesc speciile marine si scoate la iveala o conspiratie globala sinistra.

24 MARTIE 2021
Who Killed Sara? – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Cine a ucis-o pe Sara?
Dupa 18 ani in inchisoare, Álex se razbuna pe familia Lazcano, care i-a inscenat moartea surorii lui, Sara, pentru a-si salva propria reputatie.

25 MARTIE
Caught by a Wave – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Luati de val
Dupa ce se indragostesc intr-o tabara de vara din Sicilia, un adevar dureros ii inspira pe doi adolescenti pasionati de sporturi nautice sa-si traiasca viata la maximum.

25 MARTIE 2021
DOTA: Dragon’s Blood – ANIME NETFLIX
Titlu localizat: DOTA: Sangele dragonului
Dupa ce intalneste un dragon si o printesa aflata intr-o misiune secreta, un Cavaler Dragon este implicat in evenimente mult mai insemnate decat s-ar fi asteptat.

25 MARTIE 2021
Secret Magic Control Agency – NETFLIX PENTRU COPII SI FAMILIE
Titlu localizat: Agentia Secreta de Control al Magiei
Faimoasele personaje de basm Hansel si Gretel sunt acum agenti secreti si trebuie sa apeleze la magie, intuitie si spiritul lor de echipa pentru a gasi un rege disparut.

26 MARTIE 2021
A Week Away – FILM NETFLIX
Titlu localizat: O saptamana in lumina soarelui
Un musical reconfortant despre un adolescent cu probleme care decide sa mearga intr-o tabara de vara unde, in mod neasteptat, gaseste iubire, prieteni si un loc al lui.

26 MARTIE 2021
Bad Trip – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Calatorie cu surprize
O comedie realizata de producatorul filmului „Un bunic nebun”, in care doi amici pornesc intr-o excursie plina de poante, atragand si alti oameni in haosul creat de ei.

26 MARTIE 2021
Nailed It!: Double Trouble – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: La fix! Provocari la patrat
Doi „artisti” cofetari nepriceputi fac echipa, iar rezultatele sunt cel putin amuzante. De la prieteni la catarama la frati si surori, totul merge de doua ori mai prost.

26 MARTIE 2021
The Irregulars – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Strengarii
In Londra secolului al XIX-lea, un grup pestrit de strengari rezolva cazuri supranaturale la cererea doctorului Watson si a partenerului sau misterios, Sherlock Holmes.

30 MARTIE 2021
Octonauts & the Ring of Fire – NETFLIX PENTRU COPII SI FAMILIE
Titlu localizat: Octonautii si Cercul de Foc
Vulcanii care erup declanseaza o reactie in lant si provoaca dezastre in ocean, asa ca octonautii trebuie sa faca echipa pentru a-si salva prietenii subacvatici.

31 MARTIE 2021
Haunted: Latin America – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: La limita realitatii: America Latina
Un serial horror bazat pe fapte reale, in care oamenii isi relateaza propriile povesti cu fantome, iar interactiunile supranaturale sunt recreate in mod autentic.