Baptiste este o noua drama britanica intensa, scrisa de creatorii excelentului serial The Missing, Harry si Jack Williams, in care Tchéky Karyo revine in rolul detectivului Julien Baptiste.

Image and video hosting by TinyPic

In noul serial britanic, Julien si sotia lui se afla intr-o vacanta la Amsterdam; acolo, sefa Politiei – care este si o fosta iubita a detectivului, ii cere ajutorul lui Baptiste intr-un caz complex care ii duce departe de strazile si canalele frumoase ale orasului, ajungand in lumea interlopa olandeza.

Jessica Raine (Fortitude), Tom Hollander (Taboo), Alec Secareanu (God’s Own Country), Clare Calbraith (Downton Abbey), Nicholas Woodeson (Taboo), Anastasia Hille (The Missing) si Talisa Garcia (Silent Witness) fac parte din distributie, filmarile avand loc in Antwerp, Ghent, Amsterdam si Deal din Kent.

Baptiste este produs de Two Brothers Pictures pentru BBC One, in colaborare cu all3media International, care se va ocupa de vanzarile internationale. Harry si Jack Williams vor fi producatori executivi, alaturi de Christopher Aird de la Two Brothers Pictures si Tommy Bulfin de la BBC. Serialul va fi regizat de Borkur Sigthorsson si Jan Matthys.