Blood este o noua miniserie Channel 5 creata de Sophie Petzal (The Last Kingdom, Riviera), cu Adrian Dunbar, Carolina Main, Ingrid Craigie, Diarmuid Noyes, Gráinne Keenan, Cillian Ó Gairbhí si Mark O’Regan in distributie.

Noul thriller dramatic exploreaza notiunea de familie, memorie, dar si impactul pe care trecutul il are asupra prezentului. Cat Hogan (Carolina Main) este o tanara retrasa si introvertita, care a fugit mereu de trecut. Moartea aparent accidentala a mamei sale o obliga sa reia legatura cu familia pe care a evitat-o timp de 10 ani. Cat a fost mereu oaia neagra a familiei, iar acum aceasta reuniune stanjenitoare va renaste demoni sinistri din trecut, care pun la indoiala cauza mortii mamei sale. Oricat si-ar dori sa creada in nevinovatia tatalui sau (Adrian Dunbar), dovezile impotriva acestuia se inmultesc in timp ce apar din ce in ce mai multe discrepante in apararile lui. Pentru a intelege prezentul si a descoperi adevarul, Cat trebuie sa retraiasca momente grele si dureroase din trecut. In Blood, care este adevarul depinde de cel caruia ii pui intrebarea.

Miniseria de sase episoade este produsa de Company Pictures in colaborare cu Element Pictures si All3Media International. Blood a debutat pe 8 octombrie 2018.

* Imagini via IMDB