Jesse Plemons va juca alaturi de Brie Larson in I’m Thinking of Ending Things, o noua drama Netflix scrisa si regizata de Charlie Kaufman (Adaptation, Eternal Sunshine of the Spotless Mind).

Plemons va fi Jake, un barbat care pleaca intr-un roadtrip pana la ferma parintilor lui, aflata intr-o zona izolata de lume. Larson o va interpreta pe iubita acestuia, care intentioneaza sa il paraseasca. Cand Jake face o ocolire neasteptata, aceasta ramane singura in pustietate, fapt care scoate la iveala ganduri si frici adanc ascunse, creand tensiune si chiar teroare.

Kaufman a adaptat scenariul, bazat pe romanul din 2016 al lui Ian Reid. Acesta va fi si producatorul filmului, alaturi de Anthony Bregman, Stefanie Azpiazu si Reid.

In ultimii ani, Jesse Plemons a jucat in filmele Hostiles, Game Night, The Post si American Made. El a terminat recent filmarile la horror-ul Antlers, in care joaca alaturi de Keri Russell, dar si la filmul de aventuri Jungle Cruise, care ii mai are in distributie pe Dwayne Johnson si Emily Blunt.