John Wick: Chapter 3 – Parabellum este cel de-al treilea film al seriei care l-a readus pe Keanu Reeves in lumina reflectorelor, dovedind inca o data ca poate fi un erou foarte sexy, misterios si masculin. Chad Stahelski revine pe scaunul de regizor iar Ruby Rose, Ian McShane, Laurence Fishburne si Halle Berry fac parte din distributie.

Parabellum reia actiunea chiar din momentul in care John Wick este dat in urmarire generala, dupa ce a incalcat codul asasinilor si a omorat pe cineva in hotelul The Continental. Existand o recompensa de 14 milioane $ pentru capul sau, John va trebui sa se lupte cu cei mai iscusiti asasini din lume pentru a scapa cu viata din New York. Halle Berry va fi Sofia, singurul prieten asasin care va risca totul pentru a-l ajuta pe Wick.

Trailer-ul filmului:

Aceasta serie a fost foarte rentabila pentru Lionsgate. Primul film a avut incasari de 88 milioane $ la un buget de aproape 30 de milioane, iar sequel-ul a obtinut peste 170 de milioane $. Cum Lionsgate va lansa John Wick: Chapter 3 – Parabellum pe 17 mai 2019, filmul are toate sansele sa depaseasca aceste sume.