De azi, 5 aprilie 2019, vine in premiera pe marile ecrane SHAZAM!, urmatorul supererou din universul DC Comics, care si-a propus sa impresioneze cu numeroasele sale efecte speciale si umorul incredibil.

Povestea filmului porneste de la ideea ca toti avem puteri nebanuite de supererou, insa e nevoie doar de putina magie pentru a fi scoase la suprafata. Billy Batson (Asher Angel), de exemplu, nu trebuie decat sa spuna „SHAZAM!” astfel incat, dintr-un adolescent istet de 14 ani, sa devina un adevarat supererou, gratie atingerii magice a unui vrajitor. Un suflet de copil intr-un corp superdotat, Shazam isi foloseste noile puteri asa cum ar face orice adolescent, distrandu-se! Poate zbura? Poate vedea prin pereti? Poate produce fulgere cu mainile? Poate sari peste teste? Shazam va testa limitele abilitatilor sale cu naivitatea si bucuria unui copil. Insa va trebui sa invete rapid sa isi stapaneasca puterile pentru a face fata confruntarii cu fortele distrugatoare ale Dr. Thaddeus Sivana (Mark Strong).

Ancorat in universul DC, insa cu un umor aparte si un ton care il face ideal pentru mersul la cinema alaturi de intreaga familie, scenariul filmului SHAZAM! este scris de Henry Gayden si Darren Lemke, avand la baza personaje din acelasi univers. Personajul Shazam a fost creat de Bill Parker si C.C. Beck. Echipa creativa a filmului il include pe directorul de imagine al filmului Annabelle: Creation, Maxime Alexandre, precum si cu production designer-ul Jennifer Spence, editorul de montaj Michel Aller si de costume, Leah Butler. Muzica este semnata de Benjamin Wallfisch (Blade Runner 2049, IT).

Alaturi de Asher Angel (Andi Mack) si Zachary Levi (Chuck), din distributia filmului fac parte Jack Dylan Grazer (IT), Faithe Herman (This is Us), Grace Fulton (Annabelle: Creation), Ian Chen (Fresh Off the Boat), Jovan Armand (Hawaii Five-0), Marta Milans (Killer Women) si Cooper Andrews (The Walking Dead).

Noua productie New Line Cinema este distribuita in Romania de Vertical Entertainment si va putea fi vazuta pe marile ecrane din toata tara, in formatele: IMAX 3D, 3D si 4DX.