Christina Applegate si Linda Cardellini joaca in noul serial original Netflix Dead to Me/ Nu mai existi pentru mine, o comedie neagra care se va lansa la nivel global vineri, 3 mai 2019.

Creat de Liz Feldman (2 Broke Girls, One Big Happy), Dead to Me este o comedie neagra care creeaza dependenta si patrunde in lumea durereroasa, nefiltrata si bizar de amuzanta a durerii, pierderii si uitarii. Jen (Christina Applegate) este o vaduva sarcastica, determinata sa afle adevarul despre moartea sotului ei in urma unui accident de masina, in care criminalul a fugit. Judy (Linda Cardellini) este o optimista cu spirit liber care a suferit o pierdere recenta. Atunci cand cele doua femei se intalnesc intr-un grup de sprijin, devin prietene bune, in ciuda personalitatilor lor diametral opuse. Insa in timp ce discuta la un pahar de vin despre pasiunea lor comuna pentru The Facts of Life, Judy se straduieste cu disperare sa o protejeze pe Jen de un secret socant care ii poate distruge viata.

Din distributia noului serial fac parte si James Marsden (Steve), Ed Asner (Abe) si Brandon Scott (Nick). Jessica Elbaum (Gloria Sanchez Prods.), Christie Smith si Christina Applegate sunt producatori executivi, alaturi de Adam McKay si Will Ferrell pentru Gloria Sanchez Productions.

Dead to Me este produs de CBS Television Studios pentru Netflix.