Urmatorul proiect TV al lui Kaley Cuoco este rolul principal din The Flight Attendant, un thriller care va putea fi vazut pe noul serviciu de streaming al WarnerMedia.

Bazat pe bestseller-ul New York Times scris de Chris Bohjalian, ale carui drepturi de ecranizare au fost achizionate de Cuoco in octombrie 2017, noul serial spune povestea lui Cassandra Bowden, o insotitoare de bord care se trezeste mahmura intr-o camera de hotel din Dubai, cu un cadavru langa ea… In loc sa cheme politia, ea pleaca alaturi de restul echipajului de zbor la New York, unde o asteapta mai multi agenti FBI care vor sa ii puna mai multe intrebari legate de recenta ei oprire. Nefiind in stare sa isi aminteasca ce s-a intamplat, Cassandra incepe sa creada ca ea este criminala.

Yes, Norman Productions – compania de productie a lui Kaley Cuoco, va produce The Flight Attendant, alaturi de Greg Berlanti, Sarah Schechter si Steve Yockey (Supernatural), care va adapta romanul.

Frumoasa actrita a jucat timp de 12 ani rolul lui Penny din The Big Bang Theory, produs de acelasi Warner Bros. Television Group; cu 279 de episoade, acesta a fost cel mai longeviv sitcom multi-camera din istorie.

I love that Warner Bros. is my home away from home, and I couldn’t be more excited to continue this incredibly collaborative and gratifying relationship. They’re stuck with me now!” a declarat Cuoco 🙂