Quibi (prescurtare de la quick bites) este o noua platforma video pentru telefoane mobile care se va lansa pe 6 aprilie 2020, oferind seriale originale ale caror episoade nu vor depasi 10 minute. Aplicatia va oferi doua tipuri de abonament, unul de 5 dolari/luna (cu reclame) si unul de 8 dolari/luna pentru o vizionare fara intreruperi.

Flipped

Descrierea oficiala Quibi: “Will Forte. Kaitlin Olson. Renovations & cartels. Flipped.

Produsa de Funny or Die, aceasta comedie ii are ca protagonisti pe Will Forte si Kaitlin Olson, un cuplu care cauta job-ul perfect. Ei s-au autoproclamat cei mai buni in renovat proprietati si, dupa ce gasesc 500.000 $ in una dintre ele, ajung in vizorul membrilor unui cartel (interpretati de Andy Garcia, Eva Longoria si Arturo Castro).

Survive

Descrierea oficiala Quibi: “There’s only one rule when you’re fighting for your life. Sophie Turner and Corey Hawkins. Survive.

Bazat pe romanul scris de Alex Morel, serialul spune povestea singurilor doi supravietuitori ai unui accident aviatic, interpretati de Sophie Turner (Game of Thrones) si Corey Hawkins (Straight Outta Compton). Impreuna, acestia pornesc intr-o calatorie agonizanta pentru a supravietui pustietatii, luptandu-se cu conditii vitrege si traume personale.

Most Dangerous Game

Descrierea oficiala Quibi: “Staying alive comes at a price. Liam Hemsworth and Christoph Waltz. Most Dangerous Game.

Scris de Nick Santora (Scorpion), Most Dangerous Game este un thriller in care Liam Hemsworth joaca rolul unui barbat care sufera de o boala incurabila; pentru a avea grija de sotia lui insarcinata, acesta va participa intr-un joc extrem de periculos de-a soarecele si pisica, care are ca premiu 24,5 milioane $. Asta daca va reusi sa ramana in viata timp de 24 de ore.