Quibi (prescurtare de la quick bites) este o noua platforma video pentru telefoane mobile care se va lansa pe 6 aprilie 2020, oferind seriale originale ale caror episoade nu vor depasi 10 minute. Aplicatia va oferi doua tipuri de abonament, unul de 5 dolari/luna (cu reclame) si unul de 8 dolari/luna pentru o vizionare fara intreruperi 🙂

The Fugitive este unul dintre serialele originale pe care ni le-a pregatit Quibi; bazat pe filmul de actiune din 1993, cu Harrison Ford si Tommy Lee Jones in rolurile principale, The Fugitive este scris de Nick Santora (Scorpion), regizat de Stephen Hopkins (24) si produs de Santora, Basil Iwanyk, Tom Lassally si Albert Torres.

Noul serial spune povestea lui Mike Ferro (Boyd Holbrook), un barbat obisnuit care asista la o bomba plasata intr-un metrou din Los Angeles. Jurnalismul de proasta calitate si dovezi cel putin circumstantiale indica ca acesta ar putea fi vinovat de oribila crima si, dupa ce este acuzat pe nedrept si in mod foarte public, Mike trebuie sa il gaseasca pe adevaratul faptas, pana sa fie prins de politistul legendar (Kiefer Sutherland) aflat pe urmele sale.