Ati auzit vreodata despre politista, privighetoarea, psihopata si printesa mafiei? Pasari de prada (si Fantastica Harley Quinn) este o poveste intortocheata spusa de Harley insasi, asa cum numai Harley o poate spune. Cand unul dintre cei mai sinistrii raufacatori din Gotham, Roman Sionis si sadicul lui locotenent, Zsasz, au pus recompensa pe o fetita numita Cass, toti infractorii intorc orasul cu susul in jos pentru a o gasi. Durmurile lui Harley, Huntress, Canary si Renee Montoya se ciocnesc si acest quartet improbabil nu are alta cale decat sa faca echipa pentru a-l invinge pe Roman.

Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn, o actiune – aventura presarata din plin cu umor negru si autoironie, un film inspirational, despre puterea intrinseca pe care o descoperim atunci cand ne depasim limitele, despre emanciparea femeilor si forta care vine din colaborare. Regizat de Cathy Yan (Dead Pigs) dupa un scenariu scris de Christina Hodson (Bumblebee), filmul se bazeaza pe personaje DC Comics.

Harley Quinn si cea care spune povestea este actrita australiana Margot Robbie. A debutat pe marile ecrane cu filmul About Time (2013) urmat de filmul nominalizat la Oscar, The Wolf of Wall Street (2013), I, Tonya (2017), Once Upon a Time in Hollywood (2019), Bombshell (2020). Pentru a-si pregati rolul din Suicide Squad (2016), Margot Robbie a studiat Inventarul de Personalitate Multiphasic Minnesota (MMPI) pentru a intelege modul in care sunt diagnosticate bolile psihice. A folosit aceste informatii in relatia si reactia pe care personajul sau le avea cu Joker.

Pasarile de prada sunt: Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane) ca Huntress; Jurnee Smollett-Bell (True Blood) ca Black Canary; Rosie Perez (Fearless) ca Renee Montoya; Chris Messina (Sharp Objects) ca Victor Zsasz si Ewan McGregor (Doctor Sleep) ca Roman Sionis. Debutanta Ella Jay Basco joaca rolul lui Cassandra „Cass” Cain.

Filmul este distribuit in Romania de Vertical Entertainment si va avea premiera pe 7 februarie 2020!