Un interviu cu Olivia Munn despre filmul Love Wedding Repeat, cum se descurca in situatia actuala, filmarile din Roma si despre faptul ca nu se va casatori prea curand.

MGM a achizitionat drepturile noului film al regizorului Ridley Scott, o crime drama care are in centru moartea lui Maurizio Gucci, nepotul lui Guccio Gucci – fondatorul celebrei case de moda. Lady Gaga se afla in negocieri pentru a juca in noul film, care va fi lansat de MGM anul viitor, de Ziua Recunostintei.

Amy Schumer isi incearca norocul in bucatarie! Comedianta mea preferata si sotul ei, bucatarul profesionist Chris Fischer, vor fi protagonistii seriei (de 8 episoade) Amy Schumer Learns to Cook, in care el va gati si Amy va prepara cocktailuri 😀 Noul show va debuta in aceasta primavara, la Food Network.

Sentient Entertainment a castigat lupta (apriga) pentru drepturile unui remake al celebrului film horror regizat de Alejandro Amenabar, The Others; lansat acum 20 de ani, acesta este pana in prezent unul dintre putinele filme cu un final absolut neasteptat perfect.

Jodie Comer ne povesteste despre sezonul 3 al serialului Killing Eve, care va debuta pe 12 aprilie si despre excentricul personaj malefic pe care il interpreteaza.

Paramount Pictures amana lansarea filmului Top Gun: Maverick, continuarea clasicului din 1986, cu Tom Cruise in rolul principal; premiera acestuia fusese programata pentru data de 24 iunie dar, din cauza prezentei pandemii in care ne aflam cu toti, noul film va debuta pe marile ecrane in data de 23 decembrie 2020.

De asemenea, A Quiet Place Part II va avea premiera pe 4 septembrie 2020.

Gary Dauberman (Annabelle Comes Home) va regiza Salem’s Lot, noua adaptare New Line Cinema a romanului din 1975 scris de Stephen King.

Mult asteptata reuniune Friends nu va putea fi vizionata odata cu lansarea noului serviciu de streaming HBO Max, in mai 2020; din cauza pandemiei de coronavirus, productia a peste 100 de seriale a fost suspendata.

Rupert Grint si iubita lui, Georgia Groome, vor fi parinti pentru prima data! Actorul de 31 de ani din Harry Potter are o relatie cu aceasta de aproape 10 ani.

Anne Hathaway va juca rolul principal in French Children Don’t Throw Food, bazat pe cartea autobiografica scrisa de jurnalista americana Pamela Druckerman, Bringing Up Bébé: One American Mother Discovers the Wisdom of French Parenting.

Cele mai bune 5 show-uri noi oferite de Quibi.

Dwayne “The Rock” Johnson a marturisit care este rolul pe care si l-a dorit foarte mult si pe care l-a pierdut (in fata lui Tom Cruise) – cel din Jack Reacher.

Cronica sezonului 4 al comediei HBO Insecure.

In final, 73 de intrebari (via Vogue) cu Gal Gadot, frumosul star israelian al urmatorului blockbuster Wonder Woman 1984: