Apple va produce un nou thriller cu spioni intitulat Tehran, creat de Moshe Zander, Dana Eden si Maor Kohn. Zonder va scrie episoadele, impreuna cu Omri Shenhar, iar Daniel Syrkin le va regiza. Serialul este o co-productie Shula Productions si Paper Plane Productions, cu participarea lui Cineflix Rights si Cosmote TV.

Tehran prezinta un agent Mossad care incepe o misiune sub acoperire extrem de riscanta in capitala Iranului, care ii va pune in mare pericol atat pe ea, cat si pe toti cei apropiati. Niv Sultan, Shaun Toub, Navid Negahban, Shervin Alebani, Liraz Charh si Menashe Noy fac parte din distributie.

Tehran este doar unul dintre proiectele internationale aflate in productie la Apple. Noul serviciu de streaming aare in lucru thriller-ul Suspicion, care este bazat pe serialul israelian False Flag si care o are in rolul principal pe Uma Thurman, Pachinko, inspirat din romanul cu acelasi nume al lui Min Jin Lee, Shantaram – o crime drama cu Charlie Hunnam si Antonia Desplat in distributie, Slow Horses cu Gary Oldman si drama de razboi Masters of the Air.

Apple va lucra alaturi de Cineflix Rights si televiziunea israeliana Kan 11, fiind serviciul de streaming exclusiv al noului serial.