Serialul original HBO Perry Mason, cu Matthew Rhys in rolul principal, are premiera azi la HBO si pe HBO GO.

1931, Los Angeles
In timp ce restul tarii se chinuie sa supravietuiasca marii crize financiare, LA infloreste.
Cand cazul deceniului ajunge la usa lui Perry Mason, goana pentru a afla adevarul devine neintrerupta si principalul sau scop.

Matthew Rhys este Perry Mason, un detectiv particular care traieste de la un caz la altul si care este bantuit de amintirile din razboi, John Lithgow este Elias Birchard “E.B.” Jonathan, un avocat cu probleme si prietenul lui Mason, Juliet Rylance este Della Street, secretara lui E.B., Tatiana Maslany este sora Alice McKeegan, lidera unei congregatii, Chris Chalk este Paul Drake, un politist ambitios, si Shea Whigham este Pete Strickland, care este angajat de Mason sa-l ajute in diferitele sale anchete.

Din distributie mai fac parte Stephen Root, Gayle Rankin, Nate Corddry, Veronica Falcón, Jefferson Mays, Lili Taylor, Andrew Howard, Eric Lange si Robert Patrick.

Serialul este creat de Rolin Jones si Ron Fitzgerald si este bazat pe personajele create de Erle Stanley Gardner. Producatori executivi sunt Amanda Burrell, Robert Downey Jr., Susan Downey, Ron Fitzgerald, Joe Horacek, Rolin Jones si Timothy Van Patten, care este si regizorul serialului; co-producatori executivi sunt Aida Rodgers.

Cate un episod din cele 8 va fi disponibil in fiecare luni pe HBO GO si va fi difuzat la HBO de la 04:00 si 20:00.