Coroner (sezonul 25 august, The CW)

Productia originala CBC Coroner spune povestea unui medic legist care ajuta la rezolvarea unor posibile cazuri de crima din Toronto. Pe langa acestea, Dr. Jenny Cooper (Serinda Swan) incearca sa accepte moartea subita a sotului ei si ideea unei relatii amoroase noi. Roger Cross, Lovell Adams-Gray, Kiley May, Tamara Podemski, Ehren Kassam si Éric Bruneau joaca de asemenea in serial.

Hitmen (6 august, Peacock)

Mel Giedroyc si Sue Perkins interpreteaza doua vechi prietene si colege care au un job aparte… sunt asasine platite. Miniseria de 6 episoade a fost difuzata de Sky One in Marea Britanie, in luna martie.

We Hunt Together (9 august, Showtime)

Doi detectivi (Babou Ceesay si Eve Myles) se afla pe urmele unui duo criminal (Hermione Corfield si Dipo Ola) in aceasta crime drama britanica, formata din 6 episoade.

Ted Lasso (14 august, Apple TV+)

Simpaticul Jason Sudeikis (SNL) este protagonistul noului serial Apple TV+, Ted Lasso, creat de acesta impreuna cu Bill Lawrence (Scrubs); Lasso este un antrenor de fotbal american care ajunge in Anglia pentru a antrena o echipa de fotbal locala. Hannah Waddingham, Brendan Hunt, Jeremy Swift, Juno Temple, Brett Goldstein, Phil Dunster si Nick Mohammed fac parte din distributie.

Lovecraft Country (16 august, HBO)

Creat de Misha Green si Jordan Peele, noul serial ii are in distributie pe Jonathan Majors, Jurnee Smollett, Courtney B. Vance si Michael Kenneth Williams. Pentru a-si gasi tatal disparut, un tanar le cere ajutorul unchiului sau si unei vechi prietene de familie; calatorind prin Vestul Mijlociu din S.U.A. anilor ’50, cei trei vor trece prin tot felul de experiente horror, in aceasta adapatare a romanului din 2016, scris de Matt Ruff.

Love in the Time of Corona (22 august, Freeform)

Creat de Joanna Johnson (The Fosters), noul serial-antologie (de patru episoade) va fi difuzat in doua seri; colecta de povesti prezinta viata unor cupluri si a altor artisti pe timp de pandemie. Leslie Odom Jr., Nicolette Robinson, Tommy Dorfman, Rainey Qualley, Gil Bellows, Rya Kihlstedt, Ava Bellows si L. Scott Caldwell fac parte din distributie.