Iata o colaborare care pe mine una ma incanta: celebrul regizor si scenarist Jordan Peele (Get Out, Us) va lucra alaturi de Issa Rae, creatoarea si protagonista serialului Insecure, la Sinkhole – un nou film Universal Pictures care va aborda concepte legate de identitatea si perfectiunea feminina.

Se pare ca Universal a “batut” 10 alte studiouri pentru adaptarea povestirii scrise de Leyna Krow, fiind dispus sa plateasca o suma maricica, formata din 7 cifre. In Sinkhole, o familie tanara se muta in casa visurilor lor, in ciuda faptului ca exista o groapa imensa in curtea din spate. Aceasta scufundatura misterioasa reuseste sa repare lucruri stricate sau distruse complet; cu toate acestea, povestea intreaba: ce se intampla daca inlocuim acel lucru cu o persoana?

Nu se stie inca daca Issa Rae va fi si protagonista noului film, descris ca un horror S.F. psihologic (genul preferat al lui Jordan Peele). Universal Pictures il va produce, alaturi de Monkeypaw Productions, cele doua avand un contract de 5 ani prin care primul deja a distribuit filmele horror de succes Get Out si Us, dar si The Photograph si Little, Rae jucand in ambele.