Elizabeth Debicki (Tenet) o va interpreta pe Printesa Diana in sezoanele 5 si 6 ale serialului The Crown!

Intr-un vlog nou, Brie Larson (Captain Marvel) ne dezvaluie ce roluri nu a reusit sa obtina in cariera 🙂

Dupa ce a fost acuzat de hartuire sexuala de mai multe victime, Netflix a renuntat la show-ul pe care il pregatea, iar CAA, WME si 3 Arts Entertainment nu il vor mai reprezenta pe comediantul Chris D’Elia; in plus, acesta nu va mai fi protagonistul comediei horror Army of the Dead, in regia lui Zack Snyder, rolul fiind preluat de Tig Notaro.

Cronica serialului HBO Lovecraft Country.

Idris Elba si Simon Kinberg vor fi protagonistii unui nou film romantic cu spioni, fara titlu inca, care a ajuns la Apple.

Anthony Anderson (black-ish) a primit o Stea pe Hollywood Walk of Fame, cu o zi inainte de a implini 50 de ani (15 august 2020)!

Bad Hair, noua satira horror regizata de Justin Simien (Dear White People) va debuta vineri, 23 octombrie 2020, pe Hulu.

Jonathan Pryce (The Man Who Killed Dox Quixote) il va interpreta pe Printul Filip in sezoanele 5 si 6 ale serialului The Crown.

Cele mai mari 20 de sume incasate de actori in urma unor roluri celebre, din istorie 🙂

Cronica serialului Ted Lasso.

Pentru prima data in istoria televiziunii (de cablu), Hallmark Channel a difuzat sambata, 15 august 2020, prima nunta intre doua persoane de acelasi sex, in cadrul comediei romantice Wedding Every Weekend;

Peacock a lansat trailer-ul sezonului 3 al serialului de comedie A.P. Bio, care va debuta joi, 3 septembrie 2020.