1. Indebted (NBC)

O sa incep cu anularea care m-a “afectat” cel mai mult: sitcomul Indebted. Creat de Dan Levy si avandu-i in distributie pe minunatii Adam Pally, Abby Elliott, Steven Weber si Fran Drescher, aceasta comedie relaxanta si simpatica m-a cucerit inca de la primele episoade. Pe Adam Pally l-as vedea in absolut orice, dupa rolul fenomenal pe care l-a facut in (preferatul meu) Happy Endings; in plus, mi s-a parut ca s-a potrivit cu dragalasa Abby Elliott, iar Steven Weber si Fran Drescher, desi exagerati uneori si nu foarte originali, sunt foarte caristamtici si talentati. Desi nu a fost o capodopera, mi se pare ca sunt seriale mult mai slabe care rezista inca on air. Pacat…

2. High Fidelity (Hulu)

Adaptarea TV a romanului din 1995 scris de Nick Hornby a avut premiera pe 14 februarie 2020; Zoë Kravitz este Rob, proprietara magazinului Championship Vinyl, o tanara din Crown Heights, Brooklyn, obsedata de muzica si de cultura pop, care nu a avut parte de relatii grozave de-a lungul vietii. In august 2020, serialul a fost anulat dupa un singur sezon.

3. Briarpatch (USA Network)

Un alt serial care a fost anulat dupa primul sezon este Briarpatch, o drama interesanta creata de Andy Greenwald. Rosario Dawson joaca rolul unui detectiv tenace care se intoarce in orasul natal (Texas) dupa ce sora ei este ucisa. “We had an amazing story planned for [Season 2],” he added, “and I was lucky enough to work with the most amazing writers and crew, all of whom were itching to get back to work. I think we were going to do something special. And, hey, maybe we still will. If enough people keep checking the show out on demand, anything’s possible — especially for an anthology series as weird as this one. Nothing’s over until it’s over. But if it’s over? What a way to go,” a declarat Greenwald.

4. Kidding (Showtime)

In iulie, Showtime a decis sa nu ii mai acorde sezonul 3 dramediei Kidding. Jim Carrey joaca rolul principal – Jeff Piccirillo, aka Mr. Pickles, gazda unui show TV pentru copii care ii incanta pe acestia cu tot felul de comicarii; in acelasi timp, el se confrunta cu o casnicie tensionata si moartea tragica a baiatului sai, Phil. Frank Langella, Catherine Keener si Judy Greer joaca de asemenea in serialul produs si regizat de Michel Gondry (Eternal Sunshine of the Spotless Mind).

5. Run (HBO)

HBO a anulat comedia/ thriller Run, dupa un singur sezon. Creat de Vicky Jones (Killing Eve) si produs de Phoebe Waller-Bridge (Fleabag), Run spune povestea lui Ruby Richardson (Wever), o femeie care isi lasa toata viata in urma pentru a onora un pact pe care l-a facut cu iubitul din facultate, Billy Johnson (Gleeson), cu 17 ani in urma. Acesta suna astfel: daca vreunul dintre ei ii va da celuilalt mesajul RUN, cei doi se vor intalni la Grand Central Station si vor calatori impreuna de-a lungul Americii.

6. Reprisal (Hulu)

Nici drama noir Reprisal nu va avea parte de sezonul al doilea. Creat de Josh Corbin si lansat in decembrie 2019, serialul spune povestea unei femei fatale (Abigail Spencer) care, dupa ce este lasata sa moara, cauta sa se razbune pe o banda periculoasa condusa de fratele ei (Rory Cochrane).

I’m so grateful I got to bring Josh Corbin’s ‘The Doris’ and Reprisal to life. Though it won’t go on from here, I’m so grateful it will live on, on Hulu, as a completed piece. That’s always the dance with series work — you hope it goes on and you want it to feel complete if it doesn’t. I’m so proud of the work we did and the stellar work of our diverse cast — special shout-out to my scene partners Craig Tate, Wavyy Jonez, Bethany Anne Lind, Mena Massoud, Gilbert Owuor, Rodrigo Santoro, Madison Davenport, Lea Delaria, Rhys Wakefield and David Dastmalchian — for being a part of bringing more underrepresented voices and characters to the screen,” a declarat Spencer.

7. The Society (Netflix)

Desi a primit sezonul 2 in iulie 2019, Netflix s-a razgandit si a decis sa anuleze drama misterioasa cu adolescenti The Society. Descris ca o adaptare moderna a romanului Imparatul Mustelor, serialul prezinta un grup de adolescenti care au fost transportati in mod miserios intr-o replica a orasului prosper din New England in care locuiau, fara parintii lor si obligati sa isi gaseasca drumul catre casa. Kathryn Newton (Big Little Lies), Gideon Adlon (American Crime), Sean Berdy (Switched at Birth) si Olivia DeJonge (Will) fac parte din distributie.

8. Drunk History (Comedy Central)

Derek Waters, co-creatorul Drunk History, a anuntat luna trecuta ca show-ul nu va mai avea parte de sezonul 7. Initial, Comedy Central a anuntat ca serialul va avea un sezon nou de 16 episoade, productia acestuia incepand in martie 2020 cu o serie de interviuri cu comedianti si oprindu-se brusc din cauza pandemiei.

Drunk History infatisa comedianti care, dupa ce beau cateva pahare, ii povesteau lui Waters ce isi aminteau legat de diverse momente din istorie, care erau apoi puse in scena de actori faimosi in costume de epoca elaborate, in timp ce povestitorii ametiti continuau sa nareze. Ultimul episod al sezonului 6, in care Aubrey Plaza a jucat rolul Cleopatrei, este asadar finalul serialului.

9. Council of Dads (NBC)

Aceasta drama NBC neconventionala de familie a fost anulata in iunie 2020, dupa doar 10 episoade. Scott Perry (Tom Everett Scott) este un tata a cinci copii, bolnav de cancer, care isi aduna prietenii cei mai buni intr-un consiliu al tatilor (Clive Standen, J. August Richards, Michael O’Neill), astfel incat copiii lui sa nu creasca fara indrumarile unor figuri paterne.

10. Katy Keene (The CW)

Spinoff al serialului The Riverdale, dramedia muzicala Katy Keene a beneficiat din pacate de un singur sezon (de 13 episoade). Lucy Hale este Katy Keene, o tanara care asprira sa fie fashion designer la New York. Ashleigh Murray, Camille Hyde, Jonny Beauchamp, Julia Chan, Lucien Laviscount, Zane Holtz si Katherine LaNasa joaca de asemenea in serial, Murray reluandu-si rolul lui Josie McCoy din Riverdale. In iulie 2020, dupa ce show-ul a fost anulat, Lucy Hale a lasat un mesaj emotionant pe contul ei de Instagram.