Luna octombrie anunta o vreme excelenta pentru a te bucura de numeroasele lansari de productii originale Netflix, care aduc puternice intensificari de suspans, dar si probabilitati ridicate de binging. Printre noile productii ale gigantului serviciu de streaming se numara Rebecca, un thriller psihologic bazat pe romanul omonim, regizat de Ben Wheatley (Free Fire), cu Lily James, Armie Hammer, Kristin Scott Thomas; The Trial of the Chicago 7, povestea unuia dintre procesele care au ramas in istorie, regizat si scris de Aaron Sorkin, castigator al premiilor Oscar si Emmy, cu Sacha Baron Cohen, Joseph Gordon-Levitt, Eddie Redmayne; sau Over the Moon, o aventura muzicala emotionanta, regizata de animatorul legendar Glen Keane si produsa de Gennie Rim si Peilin Chou.

Pe langa acestea, mai putem vedea si: Emily in Paris, Star Trek: Discovery: Sezonul 3, The Alienist: Angel of Darkness, The Haunting of Bly Manor, The Queen’s Gambit, Social Distance, To the Lake, Nobody Sleeps in the Woods Tonight, Holidate, His House, Song Exploder, Unsolved Mysteries: Volumul 2, Kick-Ass 2, Notting Hill, Doua Lozuri, Octav sau Un Pas in Urma Serafimilor. Vizionare placuta!

1 OCTOMBRIE 2020
All Because of You (Pasal Kau) – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Numai din cauza ta
Angajatul unui hotel se indragosteste de o clienta si e implicat intr-o operatiune de luare de ostatici. Dragostea adevarata apare in cele mai neasteptate situatii.

1 OCTOMBRIE 2020
Bom Dia, Verônica – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Buna dimineata, Verônica
In timp ce vana un agresor sexual, o politista nesemnificativa descopera o femeie abuzata cu un secret oribil, dar si conspiratia tesuta in jurul acestuia.

1 OCTOMBRIE 2020
Carmen Sandiego: Season 3 – NETFLIX PENTRU COPII SI FAMILIE
Titlu localizat: Carmen Sandiego: Sezonul 3
Carmen si echipa sa trec prin Ciudad de México, New Orleans, Venice si prin alte locuri, in incercarea de a fi cu un pas inaintea celor de la VILE.

1 OCTOMBRIE 2020
Oktoberfest: Beer & Blood – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Oktoberfest: Bere si sange
In Münchenul anului 1900, ambitiosul berar Curt Prank vrea sa domine profitabilul Oktoberfest cu o berarie construita pe sange si brutalitate.

1 OCTOMBRIE 2020
The Worst Witch: Season 4 – NETFLIX PENTRU COPII SI FAMILIE
Titlu localizat: O vrajitoare ingrozitoare: Sezonul 4
O serie de incercari imping la limita puterile magice ale lui Mildred si Ethel, care concureaza pentru onoarea de a deveni sefe.

2 OCTOMBRIE 2020
A Go! Go! Cory Carson Halloween – NETFLIX PENTRU COPII SI FAMILIE
Titlu localizat: Tit-Tit! Matei Masinescu: Halloween
Matei, Chrissy si Freddie vaneaza cele mai mari dulciuri de acest Halloween! Dar merita sa se aventureze in partea inspaimantatoare a orasului pentru niste bunatati?

2 OCTOMBRIE 2020
Ahí te encargo – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Te descurci tu!
El si ea aveau o casatorie perfecta, asta pana cand el simte nevoia urgenta sa fie tata, iar ea isi asigura succesul in avocatura. Apoi, el mai aduce pe cineva in casa.

2 OCTOMBRIE 2020
Dick Johnson Is Dead – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX
Titlu localizat: Moartea lui Dick Johnson
Cineasta Kirsten Johnson si varstnicul ei tata ii insceneaza acestuia moartea in diverse moduri, incercand astfel sa confrunte inevitabilul adio cu umor si incisivitate.

2 OCTOMBRIE 2020
EMILY IN PARIS – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Emily in Paris
Emily, o ambitioasa directoare de marketing in varsta de douazeci si ceva de ani, din Chicago, primeste jobul ideal in Paris, unde o asteapta o viata plina de aventuri.

2 OCTOMBRIE 2020
Òlòtūré – FILM NETFLIX
O tanara si naiva jurnalista lucreaza sub acoperire pentru a dezvalui traficul de carne vie din Nigeria si da piept cu o lume ascunsa si brutala.

2 OCTOMBRIE 2020
Serious Men – FILM NETFLIX
Titlu localizat:
SYNOSIS

2 OCTOMBRIE 2020
Song Exploder – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Song Exploder: Dincolo de piese
Bucura-te de melodiile favorite si lasa-i pe artisti sa-ti prezinte procesul muzical creativ si sursele de inspiratie. Un serial bazat pe un podcast de succes.

2 OCTOMBRIE 2020
The Binding – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Legamant
In timp ce o vizita in Italia pe mama logodnicului sau, o femeie trebuie sa lupte impotriva unui blestem care sta sa se abata asupra fiicei sale.

2 OCTOMBRIE 2020
Vampires vs. the Bronx – FILM NETFLIX
Un grup de tineri prieteni din Bronx lupta pentru a-si salva cartierul de o banda de vampiri.

4 OCTOMBRIE 2020
David Attenborough: A Life on Our Planet – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX
Titlu localizat: David Attenborough: O viata pe planeta noastra
Un moderator isi povesteste viata si istoria evolutiei vietii pe Pamant, plangand deopotriva pierderea locurilor salbatice si oferind o viziune pentru viitor.

6 OCTOMBRIE 2020
StarBeam: Halloween Hero – NETFLIX PENTRU COPII SI FAMILIE
Titlu localizat: Supersteluta: Eroina Halloweenului
De Halloween, lacomul capitan Barba-Peste fura dulciurile tuturor, dar Supersteluta si Boost au cateva solutii pentru a indrepta lucrurile!

7 OCTOMBRIE 2020
Hubie Halloween – FILM NETFLIX
Hubie nu este un tip popular in Salem, Massachusetts, dar asta nu-l impiedica pe acest om bun, dar sperios sa aiba grija de siguranta orasului in noaptea de Halloween.

7 OCTOMBRIE 2020
To the Lake – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Spre lac
Un virus ucigas loveste Moscova si un grup de supravietuitori fuge in pustietate, unde se confrunta cu amenintarea bolii, a hotilor si cu problemele dintre ei.

8 OCTOMBRIE 2020
Bigflo & Oli: Presque Trop – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX
Titlu localizat: Bigflo & Oli: Aproape prea mult
In acest documentar muzical, te alaturi duetului francez de rap Bigflo & Oli si ii insotesti pe cei doi frati celebri in timpul unui turneu important.

9 OCTOMBRIE 2020
Deaf U – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Universitatea pentru surzi
In acest serial documentar, un grup bine inchegat de studenti surzi isi spun povestile si ne arata avantajele si dificultatile vietii de la Universitatea Gallaudet.

9 OCTOMBRIE 2020
Fast & Furious Spy Racers: Season 2: Rio – NETFLIX PENTRU COPII SI FAMILIE
Titlu localizat: Furios si iute: Cursa spionilor: Sezonul 2
Cand unul dintre ei este dat disparut, cei din echipa Cursa spionilor trebuie sa plece din Los Angeles spre Brazilia, pentru a infrunta o organizatie criminala din Rio.

9 OCTOMBRIE 2020
Ginny Weds Sunny – FILM NETFLIX
Disperata pentru a se redescoperi pe masura ce implineste 40 de ani, dramaturgul din New York, Radha, se reinventeaza ca rapper si isi cauta adevarata voce.

9 OCTOMBRIE 2020
Super Monsters: Dia de los Monsters – NETFLIX PENTRU COPII SI FAMILIE
Titlu localizat: Supermonstruletii: Ziua Monstrilor
Supermonstruletii sarbatoresc Día de los Muertos in orasul natal al Videi cu familia ei magica, noi prieteni monstruleti si o parada… ceva de speriat!

9 OCTOMBRIE 2020
The Forty-Year-Old Version – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Rapperita la 40 de ani
In New York, Radha este inca nerealizata ca dramaturg si este disperata sa reuseasca inainte de a ajunge la 40 de ani. Ea decide sa se reinventeze, devenind rapperita.

9 OCTOMBRIE 2020
The Haunting of Bly Manor – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Conacul bantuit
Creatorii serialului Casa bantuita ne prezinta urmatorul capitol al antologiei bazate pe povestirile cu fantome ale lui Henry James, intitulat Conacul bantuit.

11 OCTOMBRIE 2020
Stranger: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Strainul: Sezonul 2
In mijlocul unei confruntari pentru putere intre procurori si politie, Si-mok si Yeo-jin descopera secrete murdare, strabatand un labirint de cazuri interconectate.

12 OCTOMBRIE 2020
Kipo and the Age of Wonderbeasts: Season 3 – NETFLIX PENTRU COPII SI FAMILIE
Titlu localizat: Kipo si era creaturilor fabuloase: Sezonul 3
In ciuda tuturor asteptarilor, Kipo si echipa sa pun capat domniei terorii initiate de un vechi dusman. Acum ei trebuie sa lupte impotriva altei raufacatoare: dr. Emilia.

13 OCTOMBRIE 2020
Octonauts & the Great Barrier Reef – NETFLIX PENTRU COPII SI FAMILIE
Titlu localizat: Octonautii si Marea Bariera de Corali
Octonautii trebuie sa afle cum sa alunge invazia de stele-de-mare pentru a salva cel mai mare recif din lume si coralii amenintati.

13 OCTOMBRIE 2020
The Cabin with Bert Kreischer – COMEDIE ORIGINALA NETFLIX
Titlu localizat: La cabana cu Bert Kreischer
Petrecaretul comedian Bert Kreischer se muta intr-o cabana in padure ca sa se relaxeze si sa se ingrijeasca, dar isi invita si prietenii amuzanti sa il viziteze.

14 OCTOMBRIE 2020
BLACKPINK: Light Up the Sky – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX
Trupa de fete BLACKPINK a doborat toate recordurile, iar acum ne spune povestea anevoiosului drum catre celebritate, cu toate dificultatile din ascensiunea sa fulminanta.

15 OCTOMBRIE 2020
A Babysitter’s Guide to Monster Hunting – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Ghidul unei dadace pentru vanatoarea de monstri
Eleva Kelly Ferguson e de acord sa fie bona in noaptea de Halloween si este recrutata de o organizatie de bone care ii protejeaza de monstri pe copiii cu puteri speciale.

15 OCTOMBRIE 2020
Love Like the Falling Rain – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Iubirea e ca ploaia
Speriat de un refuz, un tanar nu-si declara sentimentele pentru prietena sa de suflet, care se indragosteste de un alt barbat, insa un incident fatidic schimba totul.

15 OCTOMBRIE 2020
Rooting for Roona – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX
Titlu localizat: Toti pentru Roona
Un documentar despre evolutia unei fete cu hidrocefalie dintr-un sat indian care capata o sansa la o operatie cruciala dupa ce pozele sale fac inconjurul internetului.

15 OCTOMBRIE 2020
Social Distance – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Distanta sociala
O antologie tragicomica filmata in izolare, care ne arata laturile sumbre si amuzante ale incercarii unor oameni de a pastra legatura cand pastreaza distanta.

16 OCTOMBRIE 2020
Alguien tiene que morir – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Cineva trebuie sa moara
In Spania conservatoare a anilor 1950, presupusa relatie dintre un tanar si un balerin mexican da nastere unui scandal cu consecinte monstruoase.

16 OCTOMBRIE 2020
Dream Home Makeover – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Casa de vis pentru orice buzunar
Shea si Syd McGee isi ajuta clientii sa creeze spatiile mult visate care le reflecta stilul personal, construindu-si totodata o noua casa numai a lor.

16 OCTOMBRIE 2020
Grand Army – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Cinci elevi de la cel mai mare liceu public din Brooklyn se avanta intr-o lume haotica si lupta pentru succes, supravietuire, libertate si un viitor stralucit.

16 OCTOMBRIE 2020
La Révolution – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Sange albastru
Intr-o poveste reimaginata a revolutiei franceze, viitorul inventator al ghilotinei descopera o boala care ii face pe aristocrati sa ucida oamenii de rand.

16 OCTOMBRIE 2020
Pup Academy: Season 2 – NETFLIX PENTRU COPII SI FAMILIE
Titlu localizat: Academia catelusilor: Sezonul 2
Academia Catelusilor revine! De data aceasta, un nou pericol apare sub forma planului malefic de a distruge legatura dintre oameni si caini.

16 OCTOMBRIE 2020
Star Trek: Discovery: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Star Trek: Discovery: Sezonul 3
In acest sezon, echipa Discovery ajunge acolo unde n-a mai ajuns nimeni: cu 930 de ani in viitor. Iar Federatia a trecut prin cateva schimbari.

16 OCTOMBRIE 2020
The Last Kids on Earth: Book 3 – NETFLIX PENTRU COPII SI FAMILIE
Titlu localizat: Ultimii copii de pe Pamant: Cartea 3
Cei patru prieteni continua sa traiasca pe picior mare cu monstrii aliati, insa Jack se teme ca un radioemitator ar putea pune capat distractiei.

16 OCTOMBRIE 2020
The Trial of the Chicago 7 – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Procesul celor sapte din Chicago
Un protest pasnic din 1968 s-a transformat intr-o confruntare violenta cu politia si Garda Nationala. Organizatorii au fost acuzati de conspiratie.

19 OCTOMBRIE 2020
Unsolved Mysteries: Volume 2 – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX
Titlu localizat: Mistere neelucidate: Volumul 2
Cazuri reale cu disparitii uluitoare, crime socante si contacte paranormale: o relansare fascinanta a unui legendar serial documentar.

20 OCTOMBRIE 2020
The Magic School Bus Rides Again The Frizz Connection – NETFLIX PENTRU COPII SI FAMILIE
Titlu localizat: Din nou la drum cu autobuzul magic: Domnisoara Frizzle ori trei
Autobuzul magic este rupt in trei bucati de un fulger, clasa este imprastiata pe intregul glob, iar dra Frizzle apare in versiuni diferite de fiecare data!

21 OCTOMBRIE 2020
My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Urmatorul meu invitat nu are nevoie de prezentare – Cu David Letterman: Sezonul 3
David Letterman, legenda televiziunii, face echipa cu Dave Chappelle, Robert Downey Jr. si multi altii intr-un nou sezon de interviuri detaliate si portrete fascinante.

22 OCTOMBRIE 2020
Cadaver – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Antropophagus
Dupa un dezastru nuclear, unei familii infometate i se promite o masa contra participarii la o piesa de teatru. Insa, in acest hotel, membrii publicului dispar mereu.

22 OCTOMBRIE 2020
Rebecca – FILM NETFLIX
O tanara recent casatorita ajunge la resedinta impunatoare a familiei sotului ei, pe coasta mohorata a Angliei, unde va trebui sa lupte impotriva fantasmei primei sotii.

22 OCTOMBRIE 2020
The Alienist: Angel of Darkness – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Dupa un an, Sara isi conduce propria agentie de detectivi, iar misiunea sa este sa o gaseasca pe fiica rapita a consulului general spaniol.

22 OCTOMBRIE 2020
You Me Her: Season 5 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: You Me Her: Sezonul 5
Izzy se intoarce in Portland si constata ca viata a continuat nestingherita in absenta ei.

23 OCTOMBRIE 2020
Barbarians – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Barbarii
Destinele a trei persoane se intretaie in batalia din padurea Teutoburg din 9 d. Hr., in care razboinicii germanici au reusit sa opreasca expansiunea Imperiului Roman.

23 OCTOMBRIE 2020
Move – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: In miscare
Descopera-i pe genialii dansatori si coregrafi care influenteaza arta dansului in intreaga lume, in acest serial documentar.

23 OCTOMBRIE 2020
Over the Moon – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Dincolo de Luna
In acest musical de animatie, o fetita isi face o racheta si pleaca in spatiu, la intalnirea cu mitologica zeita a Lunii. Semnat de Glen Keane, o legenda a animatiilor.

23 OCTOMBRIE 2020
Perdida – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: De negasit
Antonio se lasa arestat pentru a fi trimis in cea mai groaznica inchisoare din Columbia, La Brecha. El vrea sa-l gaseasca pe cel care, cu ani in urma, i-a rapit fiica.

23 OCTOMBRIE 2020
The Queen’s Gambit – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Gambitul damei
In anii ’50, intr-un orfelinat din Kentucky, o tanara descopera ca are un talent remarcabil la sah, dar se lupta cu dependenta si cu ceea ce inseamna sa fii geniu.

27 OCTOMBRIE 2020
Blood of Zeus – ANIME NETFLIX
Titlu localizat: Sangele lui Zeus
Heron, un om modest din Grecia antica, afla ca este fiul lui Zeus si isi descopera adevaratul destin: cel de a salva lumea de o armata demonica.

27 OCTOMBRIE 2020
Chico Bon Bon: Monkey with a Tool Belt: Season 4 – NETFLIX PENTRU COPII SI FAMILIE
Titlu localizat: Chico Bon Bon: Maimutica priceputa: Sezonul 4
Chico Bon Bon si „Brigada Repara Tot” nu dau inapoi de la nicio provocare inginereasca: fac terenuri de skateboarding si opresc vehicule care stau sa cada in prapastii.

27 OCTOMBRIE 2020
Sarah Cooper: Everything’s Fine – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX
O ora de scheciuri haioase filmate cu o singura camera, axate pe teme legate de politica, rasa, gen, clasa si alte subiecte marunte.

27 OCTOMBRIE 2020
Vilas: Serás lo que debas ser o no serás nada – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX
Titlu localizat:Guillermo Vilas: Un star nedreptatit
Timp de peste zece ani, un ziarist a combatut un gigant al corporatiilor sportive, doar pentru a demonstra ca Guillermo Vilas este cel mai bun tenismen din lume.

28 OCTOMBRIE 2020
Holidate – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Iubiti de sarbatori
Doi celibatari isi propun sa se dea drept iubit si iubita pe perioada tuturor sarbatorilor din an. Dar ce se intampla cand sentimentele se strecoara in acest aranjament?

28 OCTOMBRIE 2020
Nobody Sleeps in the Woods Tonight – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Nimeni nu doarme diseara in padure
Un grup de adolescenti dependenti de tehnologie participa la o tabara de reabilitare in padure, insa o forta sinistra incearca sa-i scoata din joc pentru totdeauna.

28 OCTOMBRIE 2020
Secrets of the Saqqara Tomb – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX
Titlu localizat: Secretele mormantului din Saqqara
O echipa de arheologi excaveaza pasaje, puturi si morminte neexplorate, punand cap la cap secretele celei mai mari descoperiri egiptologice din ultimii 50 de ani.

30 OCTOMBRIE 2020
Bronx – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Orasul nelegiuitilor
Cativa politisti ancheteaza lumea interlopa din Marsilia, insa isi dau seama ca unii colegi sunt la degetul mic al mafiei, iar ei risca sa-si piarda slujba sau capul.

30 OCTOMBRIE 2020
His House – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Nu e casa noastra
Dupa ce a scapat cu greu din Sudanul de Sud macinat de razboi, un tanar cuplu de refugiati se chinuie sa se adapteze intr-un mic orasel englez, bantuit de fortele raului.

30 OCTOMBRIE 2020
Somebody Feed Phil: Season 4 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Cineva sa-l hraneasca pe Phil: Sezonul 4
Phil Rosenthal, creatorul serialului „Dragul de Raymond”, calatoreste prin lume si se bucura de cultura si bucataria locala din San Francisco, Singapore, Hawaii si altele.

30 OCTOMBRIE 2020
Suburra: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Suburra: Sezonul 3
Se apropie decizia finala in lupta pentru pamant dintr-un orasel de coasta italian, iar criminalii sunt gata sa joace o ultima data jocul pe care-l stiu prea bine.

30 OCTOMBRIE 2020
The Day of the Lord – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Ziua Domnului
Bantuit de propriile pacate, un preot pensionat este atras din nou in lumea intunericului cand un prieten il implora sa o ajute pe fiica sa posedata.