Anatomy Of A Scandal reprezinta adaptarea romanului cu acelasi nume din 2018, scris de Sarah Vaughan, avandu-i in rolurile principale pe Sienna Miller (The Loudest Voice), Michelle Dockery (Downton Abbey) si Rupert Friend (Strange Angel).

Miniseria de 6 parti este creata de David E. Kelley (Big Little Lies) si Melissa James Gibson (House Of Cards) si va fi regizata de S.J. Clarkson (Succession). Filmarile au inceput deja, la Londra.

Sienna Miller va fi Sophie Whitehouse, absolventa a Universitatii Oxford, sotie si mama a doi copii a caror viata idilica va suferi un soc ingrozitor dupa ce sotul acesteia, James (Rupert Friend), este acuzat de viol. James este un politician carismatic si ambitios, membru al guvernului britanic, iar presupusa victima este chiar o tanara membra a staff-ului sau, Olivia, cu care acesta avea o aventura.

Michelle Dockery va fi Kate Woodcroft, un procuror experimentat, specializat in infractiuni de natura sexuala, care tocmai a obtinut cazul carierei sale. Mai mult, Kate este convinsa de vinovatia lui James Whitehouse.

Liza Chasin (Baby Driver) de la 3Dot Productions, Bruna Papandrea (Gone Girl), Steve Hutensky si Allie Goss de la Made Up Stories vor produce miniseria Netflix, alaturi de Vaughan si Margaret Chernin.