Mother’s Instinct este un nou thriller psihologic in care Jessica Chastain si Anne Hathaway (Interstellar) vor interpreta doua prietene din anii ’60, a caror relatie se va destrama brusc si intr-un mod brutal.

Alice (Chastain) si Celine (Hathaway) sunt doua prietene si vecine care se bucura de vieti idilice: case perfecte, soti de succes si fii de aceeasi varsta. Armonia lor perfecta va fi distrusa de un accident tragic, iar combinatia de vina, suspiciune si paranoia va da peste cap prietenia dintre acestea, instinctul matern dezvaluind o parte foarte intunecata a sa. 

Mother’s Instinct reprezinta un remake al filmului belgian din 2018, Duelles, care a castigat un record de 9 Premii Magritte in cadrul Premiilor Academiei de Film din Belgia, printre care pentru cel mai bun film si regizor, Olivier Masset-Depasse. Sarah Conradt (50 States of Fright) a adaptat romanul lui Derrière La Haine pentru scenariul in limba engleza.

Filmul este produs de Jessica Chastain si Kelly Carmichael de la Freckle Films (The 355), Paul Nelson de la Mosaic si Jacques-Henri Bronckart (The Nun). CAA Media Finance s-a ocupat de finangtarea filmului si il va distribui in S.U.A.

It takes actors of Jessica and Anne’s caliber to communicate the intricacy of these two roles. The relationship between a mother and child is the most powerful connection between two human beings. When this bond is severed, it calls into question conventional morality and even sanity. In the behind-closed-doors atmosphere of 1960’s America, Mothers’ Instinct becomes a terrifying, high-pressure powder keg,” a declarat Olivier Masset-Depasse.