Gabrielle Dennis (A Black Lady Sketch Show) va juca unul dintre rolurile principale din Someone Out There, un nou serial de comedie NBC creat de Matt Hubbard (Forever), Josh Siegal & Dylan Morgan (The Good Place) pentru Universal Television.

Bazat pe un format spaniol creat de Javier Veiga (Pequeñas Coincidencias), noua comedie romantica single-camera spune povestea a doi adulti, Derek si Chloe (Dennis), care sunt provocati de niste straini sa devina cea mai buna versiune a lor, cu scopul de a gasi iubirea si, de ce nu, unul pe altul.

Chloe este proprietara unui boutique de rochii de mireasa si croitoreasa, care a stiut mereu ca va trebui sa fie mai buna decat toata lumea din jurul ei pentru a avea succes. Ea isi va adauga insa un tel nou in lista sa: acela de a gasi o persoana careia sa ii ofere inima.

Ally Pankiw va regiza episodul pilot si va fi producator executiv, alaturi de Emiliano Calemzuk, Gonzalo Sagardia si Veiga. Someone Out There este produs de Universal Television, o divizie a Universal Studio Group.