Vara asta vine cu weekend-uri caniculare fara numar, cu SPF in cantitati generoase, dar si cu noi productii originale Netflix de urmarit in bataia aerului conditionat/ ventilatorului. Astfel, daca vrei sa te racoresti cu o seara de filme & seriale fresh alaturi de cei dragi, iti recomandam sa incepi cu: Vivo, o aventura muzicala animata ilustrata muzical cu piese semnate de Lin-Manuel Miranda, castigator al premiilor Tony, Grammy si Pulitzer si creator al musicalurilor Hamilton si In the Heights; Sweet Girl, un film de actiune cu Jason Momoa si Isabela Merced in rolurile principale, unde dorinta de razbunare conduce la o intalnire nimicitoare; The Witcher: Nightmare of the Wolf, o poveste anime ce extinde universul The Witcher, unde facem cunostinta cu trecutul vanatorilor de monstri si mentorul lui Geralt, Vesemir, un tanar vanator neinfricat.

Pe langa acestea, ne mai intalnim si cu: Control Z: Sezonul 2, Brand New Cherry Flavor, Gone for Good, Valeria: Sezonul 2, The Defeated, The Chair, Post Mortem: No One Dies in Skarnes, Nevertheless, Sparking Joy, The Swarm, The Kissing Booth 3, Beckett, Out of my league, He’s All That, Pray Away, Untold, Oggy Oggy, Shaman King, Chocolat, Munich, Memoirs of a Geisha, The Good Shepherd si multe altele.

3 AUGUST 2021
Pray Away – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Pray Away: Consecintele unei miscari religioase
Supravietuitori si fosti lideri ai miscarii „terapiei de conversie” vorbesc despre efectele sale nocive pentru comunitatea LGBTQ si persistenta lor devastatoare.

Shiny_Flakes: The Teenage Drug Lord – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Shiny_Flakes: Baronul adolescent al drogurilor
Max S. dezvaluie cum a construit un imperiu al drogurilor din propria camera in adolescenta, inspirand serialul „Cum sa vinzi droguri online (rapid)”.

Top Secret UFO Projects: Declassified – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: OZN: Proiecte strict secrete
Desi marturiile legate de intalnirile cu extraterestri au fost multa vreme respinse, multi cred ca existenta OZN-urilor nu este numai o posibilitate, ci o certitudine.

4 AUGUST 2021
76 – FILM NETFLIX
Cand sotul ei este acuzat ca ar fi luat parte la o tentativa de puci militar, o femeie insarcinata il ajuta sa-si demonstreze nevinovatia. Inspirat din evenimente reale.

Car Masters: Rust to Riches: Season 3 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Restauratorii: De la rugina la glorie: Sezonul 3
Pe masura ce Gotham Garage cunoaste faima, Mark isi extinde strategia dincolo de conceptul „restauram si schimbam”, incercand sa atraga clienti cu bani si idei marete.

Cocaine Cowboys: The Kings of Miami – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Razboiul cocainei: Regii din Miami
Doi prieteni din copilarie care nu reusesc sa termine liceul ajung baroni ai drogurilor in Miami. O poveste adevarata, intinsa pe decenii, despre crima organizata.

Control Z: Season 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Control Z: Sezonul 2
Cineva care vrea sa-l razbune pe Luis vizeaza elevi si profesori din cadrul liceului, iar Sofía se grabeste sa dezlege un nou mister.

Cooking With Paris – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Gateste cu Paris Hilton
Paris Hilton crede ca oricine stie sa gateasca isi foloseste stilul personal ca ingredient. In aceasta emisiune culinara unica, domnesc distractia si stralucirea.

6 AUGUST 2021
Hit & Run – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Fuga dupa adevar
Un barbat care cauta adevarul din spatele mortii sotiei sale este prins intr-o periculoasa retea de secrete si intrigi care se intinde din New York pana la Tel Aviv.

Navarasa – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Noua emotii
De la amuzament la uimire, cele noua emotii umane identificate de teoria estetica indiana sunt analizate in aceasta antologie in serial.

The Swarm – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Lacustele
O mama singura creste lacuste pentru prepararea de mancare bogata in proteine, dar nu poate sa le faca sa se reproduca. Asta pana cand observa ca sunt insetate de sange.

8 AUGUST 2021
Love (ft. Marriage and Divorce): Season 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Dragoste, casatorie si divort: Sezonul 2
Tensiunea creste atunci cand femeile afla despre aventurile sotilor si deschid discutia despre neincrederea care le distruge casniciile candva fericite.

9 AUGUST 2021
SHAMAN KING – ANIME NETFLIX
Titlu localizat: Regele saman
Yoh Asakura este medium si participa la un turneu care are loc o data la 500 de ani si in care concureaza cu alti samani pentru titlul de Rege saman.

10 AUGUST 2021
Gabby’s Dollhouse: Season 2 – NETFLIX PENTRU COPII SI FAMILIE
Titlu localizat: Casa de papusi a lui Gabby: Sezonul 2
Urmeaza alte distractii pisicesti! Gabby si prietenii ei din casuta papusilor gasesc noi cai de a invata, a crea si a sarbatori intr-o lume a jocului si bucuriei.

Phil Wang: Philly Philly Wang Wang – NETFLIX COMEDY SPECIAL
Phil Wang vorbeste despre batranete, intalniri, mancaruri neobisnuite si alte lucruri care l-au preocupat. Un spectacol filmat la London Palladium.

Untold – DOCUMENTAR NETFLIX (episoade saptamanale)
Titlu localizat: Povesti din sport
Ce se intampla cand sportivii isi controleaza povestile? Serialul exploreaza momente si personalitati emblematice ale sportului, aducand perspective noi si neasteptate.

11 AUGUST 2021
Bake Squad – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Echipa de cofetari
Maestrii cofetari creeaza deserturi spectaculoase, bazate pe idei ingenioase si executii de exceptie. Marea provocare e sa atraga clienti interesati de ele.

Misha and the Wolves – DOCUMENTAR NETFLIX (episoade saptamanale)
Titlu localizat: Misha si lupii
O femeie sustine ca, in copilarie, ar fi reusit sa scape de Holocaust si ca ar fi trait printre lupi. Dar oare cat adevar exista in aceasta poveste iesita din comun?

The Kissing Booth 3 – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Cabina de saruturi 3
Hotarata sa profite la maximum de ultima vara inainte de facultate, Elle isi creioneaza marea lista de dorinte si exploreaza ceea ce va urma cu Noah si Lee.

12 AUGUST 2021
AlRawabi School for Girls – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Scoala de fete AlRawabi
Fetele marginalizate si agresate de la prestigioasa scoala de fete Al Rawabi pun la cale o serie de actiuni periculoase pentru a se razbuna pe asupritoarele lor.

Lokillo: Nothing’s the Same – NETFLIX COMEDY SPECIAL
Titlu localizat: Lokillo: Nimic nu mai e la fel
Lucrul de acasa, scoala de acasa, spalatul pe maini si distantarea sociala. Dupa pandemie, comedianul Lokillo Florez starneste hohote de ras despre viata in schimbare.

Monster Hunter: Legends of the Guild – ANIME NETFLIX
Titlu localizat: Monster Hunter: Legendele breslei vanatorilor
Intr-o lume in care oameni si monstri fiorosi traiesc intr-un echilibru delicat, tanarul vanator Aiden lupta sa-si salveze satul pe care un dragon incearca sa-l distruga.

Riverdale: Season 5 – SERIAL NETFLIX (episoade saptamanale)
Titlu localizat: Riverdale, sezonul 5: episoade noi
Ultimul an de liceu se apropie de sfarsit, iar Archie, Betty, Veronica si Jughead exploreaza dragostea, dorinta si fidelitatea si au parte de si mai mult mister si haos.

13 AUGUST 2021
Beckett – FILM NETFLIX
Dupa un accident de masina in Grecia, Beckett, un turist american, se trezeste in mijlocul unei periculoase conspiratii politice si trebuie sa fuga ca sa scape cu viata.

Brand New Cherry Flavor – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Noua aroma de cirese
In anii ’90, o producatoare porneste spre Hollywood pentru a-si face debutul cinematografic, dar e prinsa intr-un vartej de sex, magie, razbunare si… pui de pisica.

Fast & Furious Spy Racers: Season 5: South Pacific – NETFLIX PENTRU COPII SI FAMILIE
Titlu localizat: Furios si iute: Cursa spionilor – Sezonul 5: Pacificul de Sud
Tony, sufletul familiei „Cursa spionilor”, e capturat de traficantii de arme. Echipa porneste spre Pacificul de Sud sa-l salveze, sabotand si un plan de cucerire a lumii.

Gone for Good – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Disparut fara urma
La zece ani de la pierderea celor doi oameni pe care i-a iubit cel mai mult, un barbat este implicat intr-un nou mister halucinant atunci cand iubita sa dispare brusc.

The Kingdom – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Imparatia
Un predicator controversat, candidat la prezidentialele din Argentina, urca in sondaje dupa asasinarea candidatului-partener. Dar el nu e deloc atat de sfant precum pare.

Valeria: Season 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Valeria: Sezonul 2
Cele patru prietene se sprijina una pe cealalta in timp ce iau decizii care le vor afecta atat carierele, cat si viata sentimentala.

17 AUGUST 2021
Go! Go! Cory Carson: Season 5 – NETFLIX PENTRU COPII SI FAMILIE
Titlu localizat: Tit-Tit! Matei Masinescu: Sezonul 5
Fie ca isi ajuta vechii prieteni, fie ca isi face altii noi, Matei este mereu in miscare si gata de noile aventuri care ii apar in cale!

18 AUGUST 2021
Memories of a Murderer: The Nilsen Tapes – DOCUMENTAR NETFLIX (episoade saptamanale)
Titlu localizat: Dennis Nilsen: Memoriile unui criminal
Criminalul britanic in serie Dennis Nilsen isi povesteste viata si crimele pe o serie de casete audio infioratoare inregistrate in inchisoare.

Out of my league – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Cel mai cel
Satula sa mearga la intalniri cu cele mai bune prietene dupa ea, o tanara fermecatoare, dar bizara, cu o tulburare genetica rara, e hotarata sa-si gaseasca marea iubire.

The Defeated – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Invinsii
In vara lui 1946, un politist american soseste la Berlin pentru a ajuta la crearea unei forte de politie in haosul postbelic.

The Secret Diary of an Exchange Student – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Jurnalul unei studente in strainatate
Satule de monotonie, doua prietene pornesc in aventura vietii lor si pleaca la studii in strainatate. Dar vor reusi sa stea departe de probleme?

19 AUGUST 2021
Riverdale: Season 5 – SERIAL NETFLIX (episoade saptamanale)
Titlu localizat: Riverdale, sezonul 5: episoade noi
Ultimul an de liceu se apropie de sfarsit, iar Archie, Betty, Veronica si Jughead exploreaza dragostea, dorinta si fidelitatea si au parte de si mai mult mister si haos.

20 AUGUST 2021
Everything Will Be Fine – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Totul va fi bine
Dupa ce flacara iubirii dintre ei se stinge, doi soti creeaza reguli neconventionale pentru a-si mentine familia unita de dragul fiicei.

Man in Love – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Un barbat indragostit
Intalnirea cu o femeie inglodata in datorii care isi ingrijeste tatal bolnav aprinde flacara iubirii intr-un recuperator cu o inima de aur.

The Chair – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Sefa de catedra
La o universitate prestigioasa, prima femeie de culoare devenita sefa de departament se lupta cu pretentiile ametitoare ale unei catedre de limba engleza problematice.

The Loud House Movie – NETFLIX PENTRU COPII SI FAMILIE
Titlu localizat: Casa Loud: Filmul
Fiind copilul mijlociu si unicul baiat din marea familie Loud, Lincoln vrea sa se simta special, dar totul se schimba cand familia pleaca intr-o calatorie in Scotia.

24 AUGUST 2021
Oggy Oggy – NETFLIX PENTRU COPII SI FAMILIE
In acest serial plin de culoare creat pentru prescolari, Oggy este un pisoi adorabil care are parte de aventuri haioase pretutindeni, impreuna cu toti prietenii lui.

25 AUGUST 2021
Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed – DOCUMENTAR NETFLIX (episoade saptamanale)
Titlu localizat: Bob Ross: Coincidente fericite, tradare si lacomie
In premiera, povestea din spatele prolificului peisagist si gazda a emisiunii „Bucuria de a picta”, Bob Ross.

Clickbait – SERIAL NETFLIX
In acest serial thriller, opt perspective ofera indicii incitante legate de identitatea autorului unei crime groaznice, comise sub influenta retelelor de socializare.

John of God: The Crimes of a Spiritual Healer – DOCUMENTAR NETFLIX (episoade saptamanale)
Titlu localizat: Ioan al Domnului: Faradelegile unui vindecator spiritual
Pretinzand ca face minuni, mediumul João Teixeira de Faria devine faimos in intreaga lume, dar abuzurile sale sunt dezvaluite de supravietuitori si politie.

Motel Makeover – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Moteluri vechi in straie noi
Doi intreprinzatori hotelieri debutanti incearca sa isi extinda imperiul renovand un motel vechi din Ontario, chiar la inceputul pandemiei de COVID-19.

Open Your Eyes – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Deschide ochii
Dupa o tragedie, o adolescenta se trezeste intr-un centru ce trateaza pierderile de memorie, unde leaga prietenii cu alti pacienti care au trecut prin traume similare.

Post Mortem: No One Dies in Skarnes – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Nimeni nu moare in Skarnes
A revenit din morti si este insetata de sange. Firma de pompe funebre a familiei are nevoie de mai multi clienti. Hm, ce-ar fi daca…

26 AUGUST 2021
EDENS ZERO – ANIME NETFLIX
Un baiat cu puterea de a controla gravitatia porneste intr-o aventura la bordul navei Edens Zero, sperand s-o intalneasca pe zeita spatiului, cunoscuta drept Mama.

Family Reunion: Part 4 – NETFLIX PENTRU COPII SI FAMILIE
Titlu localizat: Familia McKellan: Partea 4
Familia McKellan isi continua reuniunea extinsa cu mai multe hohote de ras, bucurie si magia familiei de culoare.

Riverdale: Season 5 – SERIAL NETFLIX (episoade saptamanale)
Titlu localizat: Riverdale, sezonul 5: episoade noi
Ultimul an de liceu se apropie de sfarsit, iar Archie, Betty, Veronica si Jughead exploreaza dragostea, dorinta si fidelitatea si au parte de si mai mult mister si haos.

27 AUGUST 2021
He’s All That – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Un baiat minunat
O eleva, influencer pe retelele de socializare, accepta provocarea de a-l transforma pe cel mai putin popular baiat din scoala in regele balului de absolvire.

I Heart Arlo – NETFLIX PENTRU COPII SI FAMILIE
Titlu localizat: Arlo, te iubesc
Optimistul Arlo si gasca lui pestrita de prieteni invata cum sa convietuiasca intr-o comunitate unde fiecare are propria conceptie despre distractie.

Titletown High – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Friday Night Life
Un reality-show sportiv despre vietile membrilor echipei de fotbal de la Liceul Valdosta, pe teren si in afara lui.

29 AUGUST 2021
Nevertheless – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Cu toate acestea
Farmecul irezistibil al unui donjuan de la scoala de arte atrage o cinica intr-ale iubirii intr-o relatie de tip „prieteni cu beneficii”.

31 AUGUST 2021
Good Girls: Season 4 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Fete cuminti: Sezonul 4
Sub privirile atente ale agentilor federali, Beth, Ruby si Annie se gandesc la avantajele si riscurile muncii lor, iar Dean si Stan fac acelasi lucru.

Sparking Joy – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Un strop de bucurie
Marie Kondo se intoarce cu un nou serial. De data asta, ea va duce lucrurile si mai departe si va curata un intreg oras!

You Are My Spring – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Esti primavara mea
O tanara directoare de hotel si un psihiatru, amandoi traumatizati in perioada copilariei, formeaza o conexiune emotionanta dupa ce sunt implicati intr-un caz de crima.