Netflix lanseaza astazi primele imagini pentru The Chestnut Man, un thriller psihologic danez de la creatorul serialului de succes The Killing, Søren Sveistrup. Seria isi are radacinile in genul nordic noir si ii are in rolurile principale pe Danica Curcic, Mikkel Boe Følsgaard si Iben Dorner.

Actiunea din The Chestnut Man este plasata intr-o suburbie linistita din Copenhaga, in care, intr-o dimineata de octombrie cu vânt puternic, politia face o descoperire ingrozitoare. Cadavrul fara o mâna al unei tinere ucise cu bestialitate este gasit pe un teren de joaca, alaturi de o papusa facuta din castane. Naia Thulin (Danica Curcic), o detectiva tânara si ambitioasa, preia cazul impreuna cu noul ei partener, Mark Hess (Mikkel Boe Følsgaard). Curând, cei doi descopera asupra papusii din castane o dovada misterioasa, care face legatura cu o fata disparuta cu un an inainte, despre care se credea ca ar fi fost decedata si care este fiica omului politic Rosa Hartung (Iben Dorner).

Noul serial se bazeaza pe romanul de debut al scriitorului premiat Søren Sveistrup, care a fost tradus in 33 de limbi si publicat in 50 de tari. Distributia ii include pe Danica Curcic, Mikkel Boe Følsgaard, Iben Dorner, Lars Ranthe, David Dencik, Esben Dalgaard, Morten Brovn, Jens Jørgen Spottag, Camilla Lau, Peder Thomas Pedersen, Marie-Lydie Melono Nokouda si Anders Hove.

The Chestnut Man va avea lansarea globala pe 29 septembrie 2021.