Screen Media a lansat trailer-ul filmului Best Sellers, care ii are in rolurile principale pe Sir Michael Caine (The Dark Knight) si Aubrey Plaza (Happiest Season).

Scris de Anthony Greico si regizat de Lina Roessler (Little Whispers: The Vow), filmul spune povestea lui Lucy Standbridge (Plaza), o tanara editoare plina de ambitie, care mosteneste afacerea falimentara a tatalui sau. Ea descopera ca editura are inca un contract cu scriitorul retras Harris Shaw (Caine) si ca acesta le este dator cu o carte, asa ca Lucy isi da seama ca raspunsul la toate problemele ei se poate afla in noul roman al lui Shaw.

Lansarea acestui roman ii va obliga pe cei doi sa petreaca foarte mult timp impreuna, lucru care la inceput este o corvoada pentru amandoi, dar care, cu timpul, va duce la o prietenie neasteptata.

Ellen Wong (Scott Pilgrim vs the World), Scott Speedman (The Strangers) si Cary Elwes (Stranger Things) joaca de asemenea in film, care va fi lansat de Screen Media in cinematografe si on-demand pe 17 septembrie 2021!