Atunci cand muzica si filmul se combina, rezultatul este si mai sarbatoresc, iar DIVA cunoaste aceasta reteta. Tony Braxton si Kelly Rowland au roluri principale in trei premiere pline de elemente festive si lectii de viata, in perioada 3 – 5 decembrie 2021.

Vineri, 3 decembrie, de la ora 16:00 este programat filmul Craciunul e in fiecare zi (Every Day is Christmas, 2018). Toni Braxton interpreteaza o directoare care nu are timp pentru dragoste si este nevoita sa-si reordoneze prioritatile pentru ca trecutul, prezentul si viitorul ei se intersecteaza atunci cand primeste o vizita de la mama ei decedata. Inspirata de povestea semnata de Charles Dickens, “Colind de Craciun”, actiunea filmul o face pe protagonista sa retraiasca ranile trecutului, greselile prezentului si ii arata un viitor posibil. Din distributie face parte si sora lui Toni Braxton, Towanda.

Kelly Rowland continua recitalul sambata, 4 decembrie, de la ora 16:00, cu un alt filme festiv. In Haos de Craciun (Merry Liddle Christmas, 2019), povestea o aduce in prim plan pe Jacquie, care se straduieste ca familia ei cu probleme sa para perfecta de sarbatori. Ce poate merge prost? Totul atunci cand rudele tale nu par sa fie de acord cu planul. Cu putin sprijin din exterior poate ca acest Craciun va aduce pentru aceasta visatoare si o poveste de dragoste.

Duminica 5 decembrie, de la ora 16:00, Kelly Rowland se intoarce pentru bis in Nunta de Craciun (Merry Liddle Christmas Wedding, 2020), continuarea filmului de sambata. In primul film am vazut circumstantele in care s-au cunoscut Jacquie si Tyler, iar acum ei incearca sa planifice o nunta perfecta de Craciun intr-un loc pe masura. Este drept ca planurile lor sunt date peste cap, dar rezultatul final este tot ceea ce nu stiau ca isi doresc.