DIVA este Locul filmelor de Craciun si continua difuzarea de filmele festive, in fiecare zi, intreaga zi. Cu premiere romantice martea si vinerea de la 20:00 si duminica de la 16:00, saptamana 14 – 19 decembrie 2021 aduce filme cu un inel misterios, un milionar care crede in Mos Craciun si o disputa pentru un brad.

Marti 14 decembrie, de la ora 20.00, va fi difuzat filmul Inelul de Craciun (The Christmas Ring, 2020). Kendra Adams (Kendra Adams) este un reporter, care cauta povestea din spatele unui inel de logodna vechi, cu ajutorul lui Michael Jones (David Alpay), nepotul proprietarului inelului. Oare vor descoperi si iubirea pe langa misterele bijuteriei?

Vineri 17 decembrie, de la ora 20.00, vom afla Secretul Craciunului (Christmas Unwrapped, 2020). Charity Jones (Amber Stevens West), o reporterita isteata, afla adevaratul sens al Craciunului cand cauta date despre Erik Gallagher (Erik Gallagher), un milionar care inca mai crede in Mosul. Daca exista un pret pentru iubire, cei doi se vor convinge ca nu poate fi platit cu bani.

Duminica 19 decembrie, de la ora 16.00, vom descoperi Un brad si doi indragostiti (A Christmas Tree Grows in Colorado, 2020). In timp ce pune la cale o gala pentru strangere de fonduri de Craciun, Erin Chambers (Rochelle Aytes) incearca sa-l convinga pe chipesul Kevin Snyder (Mark Taylor) sa ii ofere bradul din curtea lui lui pentru festivitati. Si credem ca il va convinge sa ii dea si o parte din inima lui.