Inca din 24 octombrie, DIVA a adus spiritul sarbatorilor cu difuzarea unui maraton de filme de Craciun fara precedent si a oferit doua luni de filme festive, in fiecare zi, intreaga zi, presarate cu o multitudine de premiere care reunesc intreaga familie. Dupa un traseu atat de plin de evenimente frumoase, Craciunul este la fel de grandios, pentru ca DIVA aduce patru filme in premiera cu ocazia zilelelor de sarbatoare petrecute in familie.

Sambata, 25 decembrie, vom sarbatori prima zi de Craciun cu doua filme in premiera:

Farmecul Craciunului (The Christmas Yule Blog, 2020) o prezinta de la ora 16:00 pe Caroline (Sara Canning), blogger de calatorii, care se afla in New Mexico, unde il cunoaste pe profesorul de muzica Oscar (Zak Santiago), alaturi de care descopera o alta latura a Craciunului. O parada traditionala de Craciun si muzica festiva ne vor tine captivi in fata televizoarelor.

Ora 18.00 aduce filmul Christmas Tree Lane (Christmas Tree Lane, 2020). Carismatica Alicia Witt o interpreteaza pe Meg, care vrea sa salveze de la demolare cartierul Aleea Bradului de Craciun, dar afla ca noul ei iubit lucreaza pentru dezvoltatorul imobiliar. Vezi cum o sa foloseasca spiritul festiv in favoarea ei!

A doua zi de Craciun aduce si ea doua filme in premiera.

La ora 16.00 vizitam Casa Craciunului (The Christmas House, 2020). Pentru ca este primul an de la pensionare, cuplul format din Bill (Treat Williams) si Phylis Mitchell (Sharon Lawrence) ii cheama acasa de Craciun pe cei doi fii ai lor si gazduiesc o mare petrecere. In aceasta perioada fiecare membru are propriile lui provocari, dar se reunesc in timpul sezonului de sarbatori si vor petrece momente unice.

Ora 18.00 ne indeamna la joaca si aduce comedia romantica Sezi. Stai. Iubeste! (Puppy Love for Christmas, 2020). In timp ce-si viziteaza familia de Craciun, Annie (Georgia Flood), o voluntara, incearca sa salveze un adapost de animale cu ajutorul fostului coleg de liceu, Dylan (Ezekiel Simat). Dubla doza de dragalasenie si fapte bune transforma acest film in alegerea ideala pentru a doua zi de Craciun!