Iarna poate fi un anotimp fierbinte daca e presarata cu priviri dragastoase si cuvinte romantice, inspirate de premierele romantice de la DIVA. Filmele in premiera debuteaza duminica, 9 ianuarie 2022, de la 16:00.

Pe 9 ianuarie este difuzat filmul Steaua inimii mele (Taking a Shot at Love, 2021). Cum poate ajuta o fosta profesoara de balet un jucator de hochei care trebuie sa se recupereze dupa o accidentare? Jena (Alexa PenaVega) incearca sa il ajute pe atragatorul Ryan (Luke Macfarlane) sa isi recupereze mobilitatea gleznei cu ajutorul miscarilor de balet, in schimb, el o invata cum sa se recupereze dupa o inima franta. Oare cum va decurge relatia lor cand el se va intoarce la echipa sa?

16 ianuarie aduce la DIVA premiera filmului Excursia de lux (A Winter Getaway, 2021). Joe (Brooks Darnell) este un barbat obisnuit, care primeste cadou o excursie de lux. Courtney Evans (Nazneen Contractor) face parte din personalul care il insoteste pe acesta in excursie si pare ca il apreciaza sincer. Oare sentimentele ei se vor schimba cand va afla ca Joe nu este un milionar?

23 ianuarieSarut de zapada (Snowkissed, 2021). Kate (Jen Lilley) este o jurnalista care nu indrageste calatoriile, dar trebuie sa ii ia un interviu lui Noah (Chris McNally), unui chipes proprietar de pensiune si sfarseste prin a-l ghida in noua lui cariera de ghid turistic. Cine pe cine va ghida si in iubire, ramane de vazut.

Ramai alaturi de DIVA in noul an cu filme romantice menite sa incalzeasca inceputul anului!