Veronika Decides to Die

Filmul este bazat pe bestseller-ul international [cu acelasi nume] al scriitorului Paulo Coelho ; Sarah Michelle Gellar este Veronika, o tanara ce nu isi mai doreste sa traiasca. Dupa o tentativa de sinucidere esuata, aceasta afla ca mai are foarte putin timp de trait, din cauza inimii sale slabite. Veronika isi da seama tocmai acum ca viata merita traita totusi…

I Love You, Man

In aceasta comedie, Paul Rudd este Peter Klaven, un agent imobiliar de suuces care, dupa ce se logodeste cu Zooey (Rashida Jones), femeia visurilor lui, isi da seama socat ca nu are niciun prieten barbat, care sa fie cavalerul lui de onoare! Pentru a remdia situatie, el iese la cateva intalniri bizare cu noi posibili prieteni. Situatia se schimba atunci cand il intalneste pe Sydney Fife (Jason Segel), un barbat simpatic cu care se intelege bine imediat. Dar aceasta noua prietenie brusca va schimba relatia perfecta pe care Peter o avea cu logodnica lui.

Data premierei : 20 martie 2009

Pink Panther 2

Filmul continua seria aventurilor amuzante ale celebrului detectiv Jacques Clouseau, interpretat de magnificul Steve Martin 😀 Andy Garcia, Alfred Molina si Aishwarya Rai vor fi si ei detectivi si experti care il vor ajuta pe Clouseau sa ii prinda pe hotii de obiecte de arta din mai multe colturi ale lumii!

Data premierei : 6 februarie 2009

Confessions of a Shopaholic

Filmul spune povestea unei tinere absolvente de colegiu, interpretata de Isla Fisher, care se angajeaza ca jurnalist in domeniul financiar la New York pentru a-si intretine pasiunea pentru cumparaturi. Ea se indragosteste de un antreprenor bogat, iar comedia se bazeaza pe un roman foarte popular. [este vorba de seria Shopaholic, scrisa de autoarea britanica Sophie Kinsella]

Confessions of a Shopaholic este regizat de PJ Hogan (Peter Pan, My Best Friend’s Wedding) si va avea premiera pe 13 februarie !