Sophie Thatcher si Chris Messina vor juca rolurile principale in The Boogeyman, adaptarea 20th Century Studios a nuvelei scrise de maestrul Stephen King.

The Boogeyman a fost scrisa in 1973 si publicata in 1978, ca parte a colectiei de povestiri The Night Shift scrisa de King pentru mai multe reviste. Aceasta va fi cea de-a 10-a nuvela din cele 20 care au fost tranformate de-a lungul vremii intr-un film (artistic sau pentru TV).

Filmul spune povestea unei adolescente care inca sufera dupa moartea tragica a mamei sale. Impreuna cu fratele ei, cei doi sunt traumatizati de o prezenta sadica in casa unde locuiesc, iar tatal lor indurerat nu pare sa observe acest lucru.

Mark Heyman a scris scenariul filmului, dupa ce Scott Beck, Bryan Woods si Akela Cooper s-au ocupat de draft-urile originale. Produs de 21 Laps, The Boogeyman va fi regizat de Rob Savage si va fi lansat pe Hulu. Filmarile vor incepe luna viitoare.

Sophie Thatcher joaca in excelentul serial Showtime, Yellowjackets, unul dintre cele mai bune show-uri TV pe care le-am vazut vreodata. Chris Messina poate fi vazut in thriller-ul Netflix din 2021, I Care a Lot.

Printre urmatoarele proiecte ale lui 21 Laps se numara The Adam Project, regizat de Shawn Levy, cel de-al patrulea sezon al serialului Stranger Things, ambele la Netflix; Cheaper by the Dozen, Crater si o versiune animata a filmului Night at the Museum la Disney+. De asemenea, compania se afla in pre-productie la adaptarea romanului All the Light We Cannot See, care va fi regizata tot de Levy.