We Own This City este o noua crime drama HBO creata de perechea din spatele legendarului serial The Wire, David Simon si George Pelecanos.

Noua miniserie de 6 episoade este bazata pe cartea scrisa de reporterul Baltimore Sun, Justin Fenton; aceasta spune povestea ascensiunii si declinului Diviziei Gun Trace Task Force din cadrul Politiei din Baltimore, a corupiei si a colapsului moral dintr-un oras in care masurile de interzicere a drogurilor si arestarile in masa au luat locul activitatilor concrete ale politiei.

Jon Bernthal (The Punisher) joaca rolul Sgt. Wayne Jenkins, figura centrala intr-un caz federal de coruptie care a dezvaluit adevarata fata a Gun Trace Task Force, o unitate de politisti imbracati in civili care a ajuns sa vaneze si sa talhareasca atat traficanti de droguri, cat si cetateni obisnuiti. Wunmi Mosaku (Lovecraft Country) este Nicole Steele, un avocat din cadrul Civil Rights Division al Ministerului Justitiei, care cerceta practicile Politiei din Baltimore inainte sa se ocupe de investigatia penala impotriva Gun Trace Task Force.

Jamie “Marlo Stanfield” Hector (Bosch) il intepreteaza pe Sean M. Suiter, un detectiv de la Omucideri care ajunge sa fie implicat in ancheta impotriva GTTF si sa depuna marturie in fata Marelui Juriu Federal. McKinley Belcher III (Ozark), Darrell Britt-Gibson (Barry), Josh Charles (The Good Wife), Dagmara Domińczyk (Succession), Rob Brown (Blindspot), Don Harvey (The Deuce), David Corenswet (The Politician), Larry Mitchell (CSI), Ian Duff (New Amsterdam), Delaney Williams (The Wire) si Lucas Van Engen (City on a Hill) intregesc distributia.

We Own This City va debuta pe 25 aprilie 2022.