Where the Crawdads Sing, adaptarea romanului de debut scris de Delia Owens, este regizat de Olivia Newman, avandu-i in distributie pe Daisy Edgar-Jones, Taylor John Smith, Harris Dickinson, Michael Hyatt, Sterling Macer Jr., si David Strathairn.

Scris de Lucy Alibar (Beasts of the Southern Wild), spune povestea lui Kya Clark (Daisy Edgar-Jones), cunoscuta drept Fata Mlastinii. Zvonurile despre Fata Mlastinii au circulat multi ani in Barkley Cove, un orasel linistit de pe coasta Carolinei de Nord. Asa ca, in 1969, cand frumosul Chase Andrews (Harris Dickinson) este gasit mort, localnicii banuiesc imediat ca a fost ucis de Kya Clark. Insa aceasta nu este nici pe departe salbaticiunea pe care si-o inchipuie lumea.

Sensibila si inteligenta, a supravietuit singura in mlastinile cu vegetatie luxurianta de pe malul oceanului, imprietenindu-se cu pescarusii, descoperind bogatia nesfarsita a padurilor brazdate de canale si invatand lectii de viata accesibile doar celor care traiesc in natura. Intr-o buna zi, Kya simte infiripandu-se in sufletul ei dorinta de a fi iubita, iar cand doi tineri din oras sunt atrasi de frumusetea ei neobisnuita, viata i se schimba complet, capatand un alt sens. Dar, nu dupa mult timp, ceva cu totul neprevazut ii sfarama noua existenta.

Where the Crawdads Sing este produs de Hello Sunshine, compania lui Reese Witherspoon.

Filmul va avea premiera pe 15 iulie 2022.