Ca de obicei, duminica la DIVA este ziua dedicata romantismului, fiind difuzate filme romantice in premiera, de la ora 16:00!

Pe 3 iulie 2022 este difuzat filmul Prieteni prin corespondenta (Her Pen Pal, 2021). Organizatorul de evenimente Victoria (Mallory Jansen) abia asteapta sa participe si sa planifice nunta celei mai bune prietene la Paris. Dar cand afla ca fostul ei iubit anunta ca va participa la eveniment cu o noua partenera, Victoria reia legatura cu prietenul ei francez din copilarie, Jacques (Joshua Sasse). Filmat in maiestosul Paris, atmosfera acestui film asigura o extra doza de romantism.

10 iulie aduce Un mic serial TV (A Little Daytime Drama, 2021). Pentru a salva serialul de televiziune pentru care lucreaza, difuzat in timpul zilei, scenarista Maggie (Jen Lilley) trebuie sa-l convinga pe chipesul Darin (Ryan Paevey), fostul ei iubit din viata reala, sa se intoarca in distributie. Cum o sa reuseasca sa faca asta fara sa isi piarda mintile si inima pe parcurs?

17 iulie prezinta o Dragoste pe bune (Love, For Real, 2021). Hayley (Chloe Bridges) si cea mai buna prietena a ei, Bree (Taiana Tully), merg la un reality show de intalniri pentru a promova proria afacere, dar nimic nu merge asa cum a fost planificat atunci cand dragostea, prietenia si cariera sunt in joc. Vor deveni oare faimoase datorita creatiilor lor sau a unor povesti de iubire memorabile?

24 iulie 2022 aduce M-ai cucerit de la „aloha” (You Had Me At Aloha, 2021). Dupa ce draguta producatoare Paige (Pascale Hutton) s-a certat in public cu prezentatorul Ben (Kavan Smith) in timpul interviului de angajare, reteaua TV decide ca amuzantul cuplu pot face pereche pentru o productie de tipul jurnal de calatorie in Oahu. Ideile lor sunt complet opuse dar cei doi trebuie sa lucreze impreuna pentru viitorul carierelor lor. Cei doi profesionisti realizeaza in scurt timp ca se completeaza reciproc, si nu doar in fata camerelor de filmat.

Pe 31 iulie descoperim Ziua de 27 de ore (The 27-Hour Day, 2021). O personalitate puternica si un expert in gestionarea timpului, Lauren (Autumn Reeser) simte ca ii fuge pamantul de sub picioare cand afla ca nu a fost selectata ca vorbitor la o conferinta, pentru ca viata ei este eficienta, dar lipsita de sens. Lauren decide astfel sa mearga la o cabana retrasa in Montana, unde invata sa se calmeze, sa traiasca fara telefon, laptop si ceas, sa se bucure de prezent si chiar de compania chipesului proprietar.

Iubiri noi, personaje noi si decoruri speciale, asta aduc la DIVA in iulie filmele romantice difuzate in premiera duminica, de la 16:00.