The Good Nurse/ Infirmiera cea buna este un thriller bazat pe cartea lui Charles Graeber, fiind primul film in limba engleza al regizorului danez Tobias Lindholm (The Hunt).

Suspectandu-si colegul (Eddie Redmayne) ca este responsabil de o serie de morti suspecte ale unor pacienti, o infirmiera – Amy Loughren (Jessica Chastain), isi risca viata pentru a descoperi adevarul in acest thriller captivant, bazat pe intamplari adevarate. Noul film Netflix este scris de Krysty Wilson-Cairns (Penny Dreadful), spune povestea urmaririi si capturarii lui Charlie Cullen, un asistent care este considerat unul dintre cei mai prolifici criminali in serie din istorie. Denumit Ingerul Mortii, acesta a fost implicat in moartea a peste 300 de pacienti, in cariera sa de 16 ani, lucrand in 9 spitale din New Jersey si Pennsylvania.

Amy, o asistenta medicala plina de compasiune si mama singura, care se lupta cu o afectiune cardiaca ce ii pune viata in pericol, isi atinge limitele fizice si emotionale in turele de noapte dificile si solicitante de la terapie intensiva. Ea primeste ajutor din partea lui Charlie, un asistent medical grijuliu si empatic, care incepe sa lucreze in unitatea ei. In timp ce isi impart noptile lungi la spital, cei doi dezvolta o prietenie puternica si devotata, iar pentru prima data dupa ani de zile, Amy are cu adevarat incredere in viitorul ei si al fiicelor sale mici. Lucrurile se schimba insa dupa ce o serie de decese misterioase ale unor pacienti declanseaza o ancheta care il indica pe Charlie drept principalul suspect, iar Amy este nevoita sa-si riste viata si siguranta copiilor ei pentru a descoperi adevarul.

The Good Nurse/ Infirmiera cea buna va fi disponibil pe Netflix din 26 octombrie 2022.