wood_elijah2.jpgelijah-wood.JPGelijah_wood_photo1.jpg

Dupa Kevin Spacey, Elijah Wood sau Frodo din trilogia The Lord Of The Rings este actorul meu preferat (si viitorul meu sot sper 🙂 ). Am vazut toate filmele lui si am dat mai devreme peste 2 trailere cu ultimele filme in care a jucat Elijah si care vor aparea in 2008.

elijahwood_vespa_628972_400.jpg

Primul este Day Zero, un film politic despre razboi si despre 3 prieteni, George (Chris Klein), un avocat de succes, Dixon (Jon Bernthal), un taximetrist dur si Feller (Elijah Wood) un scriitor foarte nesigur pe el, care mai au 30 de zile pana la inrolare. Filmul exploreaza lupta emotionala a fiecaruia, fiind nevoiti sa renunte la vietile lor fara griji pentru a pleca la razboi. In acest fel, ei isi definesc conceptiile despre curaj, onoare, loialitate, dragoste si datorie!

dayzero1_large.jpg

Filmul are premiera pe 18 ianuarie 2008 – in SUA probabil.

Trailer-ul :

[youtube 85eC7VFWrjI]

De abia astept sa il vad!

The Oxford Murders este filmul regizat de Alex de la Iglesia in care Elijah joaca rolul unui student in ultimul an la Universitatea Oxford care lucreaza impreuna cu un profesor pentru a incerca sa opreasca seria de crime aparent legate intre ele de simboluri matematice.

theoxfordmurders1_large.jpg

Astept de mult filmul, de abia astept sa il vad, ma bucur ca a aparut si trailer-ul 🙂 :

[youtube ocn-j_syAPk]

Cateva imagini cu actorul, din cele doua filme :

theoxfordmurders6.jpgtheoxfordmurders5.jpgdayzero6.jpgdayzero14.jpgdayzero121.jpg